Luku 1: Tärkeä vierailu

Itse peli. Täällä voidaan pelata peliä eteenpäin farp-muotoisena. Lisäksi pj päivittää tärkeimmät asiat tänne jokaisen p&p tai mese session jälkeen, jotta juonen seuraaminen onnistuu jokaiselta pelaajalta helposti.

Luku 1: Tärkeä vierailu

ViestiKirjoittaja kardinaali » 26.11.2009 15:34

New York 26.09.1949

Herra Charles A. Emerson oli New Yorkin bisnesmaailman kuuluisimpia nimiä. Hän oli jättänyt terästeollisuuden heti sodan jälkeen ja oli selvinnyt siitä katastrofista, joka useimpia muita terästeollisuuden suuria nimiä oli kohdannut, kun sotateollisuus ei enää ollutkaan tarvinnut heidän palvelujaan. Nykyisin herra Emerson johti kaivosalan yritystä, jonka pääkonttori sijaitsi Manhattanilla. Mies ei itse ollut varmasti koskaan mennyt lähellekään hiilikaivosta, mutta sillä ei ollut mitään merkitystä. Herra Charles A. Emerson oli upporikas ja kuuluista. Hänellä oli myös maine, jota hän halusi suojella.

Herra Emerson oli yli viikko sitten soittanut Altairin toimistoon ja pyytänyt tätä tulemaan tapaamiseen. Koska tapaamisaika oli ollut päivällä ja koska Altair ei koskaan muutenkaan lähtenyt tapaamaan mahdollisia asiakkaitaan näiden ehdottamiin paikkoihin, oli herra Emerson joutunut lopulta taipumaan ja tulemaan itse Altairin toimistolle. Asian täytyi siis olla tärkeä. Tarpeeksi kiinnostavan siitä teki jo yksin se, että ulkomaalaisvihastaan tunnettu Emerson oli kääntynyt Altairin puoleen sen sijaan, että olisi palkannut jonkin perin jenkkiläisen etsivän. Kiinnostavaa oli myös se, että maineikas herra joutui kääntymään yksityisetsivän puoleen jossain sellaisessa asiassa, jota hän ei suostunut ilmaisemaan puhelimessa. Kaikesta saattoi päätellä, että herra Emersonin maine oli mahdollisesti vaarassa.

Joten torstaina 26.09. kello kahdeksalta illalla herra Emerson oli tavannut Altairin. Hän oli vaatinut, ettei toimistolla saisi olla ketään ulkopuolisia Altairin lisäksi. Tähän Altair ei ollut suostunut, mutta koska hän ei halunnut suututtaa mahdollisesti hyvin maksavaa asiakasta ennen kuin tämän nimi olisi paperissa, hän oli pyytänyt apureitaan saapumaan toimistolle vasta kymmenen aikaan illalla.

Herra Emerson poistui toimistolta puoli kymmenen illalla ja hän vaikutti kiukkuiselta. Toimistolle jäi Altair yksin odottamaan apulaistensa saapumista, eikä hänkään vaikuttanut ilahtuneelta. Suurella mahonkisella kirjoituspöydällä hänen edessään oli sopimus, jossa vielä kostealla musteella kiiltelivät hänen ja herra Emersonin nimikirjoitukset.
Kuva
Avatar
kardinaali
 
Viestit: 403
Liittynyt: 19.11.2009 12:34

Re: Luku 1: Tärkeä vierailu

ViestiKirjoittaja Kronus » 26.11.2009 16:04

Kun hra. Emerson poistui toimistolta, oli ulkona kadulla, hänen kiukkuista hahmoaan katseellaan seuraamassa eräs toimittaja. Hra. Altair oli toivonut, että toimistolle ei saavuttaisi ennen kymmentä, jotta asiakas ei hermostuisi. Se juuri oli herättänyt Kirinin mielenkiinnon juttua kohtaan. Hän oli erityisesti kiirehtinyt illan toimiaan ehtiäkseen hyvissä ajoin Altairin toimistolle.

Kirin oli saapunut rakennuksen luo, mutta hän ei ollut mennyt sisään. Hän ei halunnut olla epäkohtelias, ja tiesi hyvin miten vähän Altair pitäisi siitä. Sen sijaan Kirin oli jäänyt kadulle ja etsinyt hyvän paikan jostakin etnisestä katukuppilasta, mistä saattoi nähdä rakennuksen ovella ja samalla pysyä väkijoukon seassa kätkössä. Hän haisteli outoa juomaa, joka oli jo jäähtynyt, ja odotti kärsivällisesti että hra. Emerson astuisi ulos.

Kun Kirin vihdoi näki Emersonin poistuvan rakennuksesta, hän laittoi merkille ensin tämän mielialan ja sitten ulkoiset tunnusmerkit. Hän tiesi kyllä miltä Emerson näytti valokuvissa - lukihan hän itsekin lehtiä - mutta oli silti eri asia nähdä mies elävänä. Nämä hän kirjoitti ylös muistivihkoonsa.

Kirin laittoi uskollisen muistivihkonsa povitaskuunsa ja haistoi taas joumaa, jota toiset asiakkaat, kaiketi jostakin lähi-idästä lähtöisin olevat, joivat ja puhuivat äänekkäästi. Se haisi imelältä ja vahvalta, mutta jo kylmältä. Kirin oli ajatellut odottaa kymmeneen asti ennenkuin menisi sisään, mutta miksi ihmeessä?

Hän heitti pois juoman ja lähti toimistolle heti kun hra. Emerson oli kadonnut näköpiiristä. Toimistolla hän tervehti iloisesti Jasminia ja meni sitten samantien Altairin luo.

"Iltaa, hra. Altair! Onkos meillä kiinnostava juttu tänään käsissämme? Näköjään paperit on kirjoitettu. Mistä mahtaa olla kyse?"
"The generation of random numbers is too important to be left to chance."
-Robert R. Coveyou
Avatar
Kronus
 
Viestit: 278
Liittynyt: 19.11.2009 12:57

Re: Luku 1: Tärkeä vierailu

ViestiKirjoittaja Anyra » 26.11.2009 21:51

Hieman Kirinin jälkeen myös Sorella saapuu Altairin toimistolle. Hän ei kuitenkaan ehdi nähdä kuuluisan vieraan poistumista, vaikka kotoa lähtiessään onkin uskonut olevansa ajoissa, mutta aikaeroa ei ole paljoa. Altairin kustun sävystä Sorella on päätellyt, että kyseessä on luultavasti vakavampi asia, joten hän on siirtänyt illalle suunnittelemansa spiritistisen istunnon toiseen kertaan, vaikka asiakas ei olekaan ollut tähän erityisen tyytyväinen. Näin ollen Sorella on pukeutuneena siistiin arkipukuunsa, joka on tyylikäs olematta pramea tai silmiinpistävä, ja jonka hän on arvellut soveltuvan paremmin tilanteen vakavaan luonteeseen.

Vaikka kellonaika antaa Sorellan ymmärtää, että hän on liiankin aikaisessa, pieni hipaisu oven kahvaan kertoo, että joku on tullut vihaisena ulos ja että Kirin on mennyt sen jälkeen sisälle, minkä rohkaisemana Sorella seuraa esimerkkiä. Saapuessaan toimistoon Sorella kuulee Kirinin äänen tämän tiedustellessa, mistä mahtaa olla kysymys. Ennen kuin Altair ehtii vastata mitään Kirinille Sorella koputtaa huoneen oveen ja astelee vastausta odottamatta sisään kuullakseen uusimmat uutiset.
Avatar
Anyra
 
Viestit: 37
Liittynyt: 26.11.2009 16:09

Re: Luku 1: Tärkeä vierailu

ViestiKirjoittaja kardinaali » 27.11.2009 12:51

Altair oli ehtinyt ottaa kirjahyllyltä vesipiippunsa, kun Kirin tuli sisään huoneeseen. Hän naurahti:
"Jos arvaan oikein, sinä olet odotellut herra Emersonin lähtöä jo jonkin aikaa jossain lymypaikassasi? Olisihan se pitänyt arvata, että sinä et malta odottaa..", Altairin puhe keskeytyi, kun Sorellakin tuli huoneeseen. Hän kohotti hiukan kulmiaan ja pudisti sitten hymyillen päätään.
"Iltaa teillekin, Sorella-neiti. Istukaa alas, molemmat, koska meillä on puhuttavaa."

Altair laittoi piippunsa sivuun ja pisti sopimuspaperin huolellisesti kirjoituspöytänsä ylälaatikkoon. Sitten hänen ilmeensä jälleen synkistyi.
"Herra Emersonilla on ongelma, johon hän tarvitsee meidän apuamme. Tehtävä on hänen maineensa huomioon ottaen arkaluontoinen, mutta se ei minua huolestuta, me olemme hoitaneet tällaisia asioita aikaisemminkin. Hän on luvannut maksaa 15.000 dollaria siitä, että me hankimme hänelle tietoja eräästä hänen yrityksessään toimivasta nuorukaisesta. Yksinkertaista, eikö vain?" Altair levitti kätensä ja pudisti sitten päätään.

"Minun ylpeyteni ja ahneuteni vuoksi otin tämän tehtävän vastaan. Mutta minulla on tästä huono aavistus. Kukaan, edes sellainen mies jolla on rahaa enemmäin kuin mitä hän koskaan pystyy kuluttamaan, ei maksa 15.000 dollaria pelkistä tiedoista, jos kyseessä on joku harmiton tapaus. Siksi minä olisin mieluummin jättänyt tämän tehtävän väliin, mutta herra Emersonin kaltainen asiakas on meidän maineellemme kultaa. Olisi ollut ainoastaan typerää jättää ottamatta tehtävää vastaan. Pelkään ainoastaan, että tapauksen edetessä me toivoisimme, että emme olisikaan suostuneet tähän."

Altair avasi jälleen pöytälaatikkonsa ja otti esiin ruskean kirjekuoren. Sen sisältä hän otti kaksi valokuvaa, jotka esittivät nuorta, noin 25 vuotiasta miestä, jolla oli tummat, kiharat hiukset ja terävät piirteet. Toinen oli kasvokuva miehestä ja toisessa kuvassa hän poseerasi hienon urheiluauton edessä.

"Herra Emet Mandelbaum, Emersonin kaivosyrityksen keskijohdon miehiä. Nuori ja menestynyt. Hänellä on juutalainen nimi, mutta Emersonin mukaan hän on vain puoliksi juutalainen. Hänen äitinsä on vaalea amerikkalainen. Emet on luotettava mies, Emersonin mukaan siis, mutta viimeaikoina Emerson on alkanut epäillä, että nuorukaisella on jotain salaisuuksia, jotka voivat olla vahingollisia yritykselle. Se, miksi hän kääntyi meidän puoleemme johtuu siitä, että Emerson haluaa meidän selvittävän kaikessa hiljaisuudessa sen, mikä Emet oikeastaan on miehiään. Yrityksen ja herra Emersonin maine on vaarassa, jos selviää, että yrityksen keskijohdossa hääriin jokin hämärä tyyppi. Emerson siis epäilee vahvasti, että tuo nuorukainen on joko kommunisti tai tekemisissä mafian kanssa."

Altair nousi seisomaan ja venytteli jäseniään. Sitten hän jatkoi:
"Jos miekkonen kuuluu kommunistiseen puolueeseen tai jos hänellä on esimerkiksi pelivelkoja mafialle, me saamme sen helposti selville. Silloin tämä tehtävä on yksinkertainen. Mutta jos hänellä on tekemistä meidän kaltaistemme kanssa, meidän on toimittava varovaisemmin. Meidän asiakkaamme haluaa paljastaa sen, minkä hämärän tahon kanssa hänen työntekijänsä on tekemisissä, mutta me emme halua astua kaltaistemme varpaille tai vaarantaa yhteisöämme."

Jostain kadulta kuului autojen torven soittoa. Iltaelämä alkoi vilkastua Lower East Sidella ja se toi mukanaan myös humalaiset autokuskit.
"Ensitöiksemme meidän on selvitettävä Emet Mandelbaumin mahdollinen yhteys mafiaan ja kommunistiseen puolueeseen. Kommarit eivät pidä julkisia tilastoja jäsenistään, joten se on saatava selville muita teitä. Mafia ei myöskään levittele tietojaan julkisesti, joten siinäkin meidän on turvauduttava muihin keinoihin. Ei myöskään olisi huono idea tutustua Emetiin henkilökohtaisesti. Hänen tiedetään viettävän aikaa teattereissa ja kahviloissa Broadwaylla. Hän ja hänen menestyvät nuoret ystävänsä varmasti voisivat kiinnostua erikoisemmastakin vapaa-ajan vietosta", Altair katsoi merkitevästi Sorellaa.
"Hoidetaan nämä asiat ensin pois ja jos ne eivät tuota tulosta, voimme miettiä muita vaihtoehtoja."

Hän katsoi kumpaistakin:
"Onko teillä ajatuksia tästä? Tapaus voi olla varsin helppo ja yksinkertainen ja palkkaikin on mukava."
Kuva
Avatar
kardinaali
 
Viestit: 403
Liittynyt: 19.11.2009 12:34

Re: Luku 1: Tärkeä vierailu

ViestiKirjoittaja Kronus » 27.11.2009 16:05

Kirin hymyili Altairille takaisin ja sanoi ikään kuin loukkaantuneena: "Mitä oikein minusta ajattelet? Minä istuin tuolla kuppilassa ihan muina miehinä, kun kerran aikaa oli. Yritän laajentaa mieltäni, tutustua vieraisiin kulttuureihin. Mitä hemmettiä siinä juomassa oikein on mitä ne myyvät?"

Kirin tervehti myös Sorellan ja kävi sitten istumaan. Hän kuunteli rauhallisesti mitä Altairilla oli kerrottavana. Hän katsoi kuvia ja kuunteli kuvauksen Mandelbaumista. Nuori, puoliksi juutalainen, kaiketi rikas. Liikkuu Broawayllä. Epäillään yhteyksiä kummunisteihin tai mafiaan. Myös vampyyriyhteys mahdollinen. Kirin teki pikaiset muistiinpaniot vihkoonsa.

"Täytyy toivoa, että Mandelbaumilla on kommunisti- tai mafiayhteys. Siis, jos jotain epämääräistä on. Kannattaa lähteä siitä. Kaiken varalta, jos vampyyriyhteyksiä ilmenee... Kannattaa ehkä vähän suunnitella miten se saadaan näyttämään mafia- tai kommunistijutulta. Onhan se ylimääräistä työtä, eikä rahaa ainakaan tipu Camarillalta, mutta ainakaan ei Camarilla vedä meitä hirteen. Pirun mafiosot, nekin."

Kirin piti pienen tauon, vilkaisi toisia, ja jatkoi sitten: "Ei millään pahalla, Sorella. Noh, miten kommunisti paljastetaan? Voisin tietysti vierailla Parkerin luona ja kirjastoissa tutkimassa vanhoja artikkeleita, jos jotain vaikka paljastuisi, mutta se on vähän hakuammuntaa. Se on myös todella yksitoikkoista puuhaa, joten pitäisin sen viimeisenä oljenkortena. Mieluummin voisin käydä vähän kentällä. Kommunistien jäsenluettelot ovat salaisia, mutta kaikki heidän toimensa eivät ole. Mandelbaum siis käy Broadwayllä viihdyttämässä itseään? Asuuko hän siellä päin? Jos Emerson ei vielä ole antanut Mandelbaumin osoitetta meille, niin hän varmaan tekee sen mielellään huomenna. Mandelbaumia voisi vähän seurailla, katsoa missä paikoissa ja porukoissa hän liikkuu. Kommunistit ja pelurit käyvät tietynlaisissa paikoissa. Onko muuten Mandelbaumilla perhettä? Kuka on hänen lähin omaisensa? Työnantaja tietää nämäkin asiat."
"The generation of random numbers is too important to be left to chance."
-Robert R. Coveyou
Avatar
Kronus
 
Viestit: 278
Liittynyt: 19.11.2009 12:57

Re: Luku 1: Tärkeä vierailu

ViestiKirjoittaja Anyra » 27.11.2009 17:46

Sorella istuutui pyydettäessä, mutta ei viihtynyt pitkään istumassa. Yhä lievästi aistiherkässä tilassa hän ei pitänyt tuntemuksesta, jonka sai tuolista, jossa ties miten monet hermostuneet, pelästyneet tai vihaiset asiakkaat olivat istuneet, joten lopulta hän nojautui kirjahyllyn nurkkaa vasten.

Kirinin puhuessa Sorella näytti mietteliäältä ja pyöritteli mokkanahkaisia käsineitään, selvästi Altairin ehdotus houkutella tutkittava henkilö spiritistiseen istuntoon näytti kiinnostavan. Maininnat mafiasta eivät näytä suuremmin huolestuttavan Sorellaa, mutta Kirinin vetäessä erityisesti huomiota aiheeseen, tämä mulkaisee toimittajaa teeskennellyn uhkaavasti.

"En muista tavanneeni herra Mandelbaumia niissä piireissä, joissa olen liikkunut," Sorella sanoi saadessaan suunvuoron. "En muutamien rikkaiden tuttavieni luota enkä istuntoja järjestäessäni. Yksin kaupungissa asuvana naisena asemani ei salli minun hakeutua hänen tuttavapiiriinsä, ainakaan aivan suoraan. Jotkut ystävistäni kuitenkin viihtyvät myös teattereissa, joten joku heistä on ehkä tavannut hänet. Ja istuntoja järjestän vain kutsuttaessa, joten hänet pitäisi ensin saada kiinnostumaan occultismista, jotta voisin hyödyntää Mystiquen hahmoa tietojen keräämiseen."

Sorella odotti hetken nähdäkseen, olisiko toisilla jotakin huomautettavaa ja jatkoi sitten.

"Minun täytyy vilkaista muistiin keräämiäni seurapiiritietoja, jotta keksin parhaan tavan päästä yhteyteen Mandelbaumin kanssa, jos pidätte sitä yksinkertaisimpana ratkaisuna, herra Altair. Naiset ovat yleensä helpompia houkutella kuulemaan kohtalonsa ja ottamaan yhteyttä kuolleisiin, joten jos kohteen lähipiiristä löytyy soveltuva välikappale asia helpottuu huomattavasti."
Avatar
Anyra
 
Viestit: 37
Liittynyt: 26.11.2009 16:09

Re: Luku 1: Tärkeä vierailu

ViestiKirjoittaja kardinaali » 30.11.2009 12:41

Altair kuunteli toisten ehdotuksia ja nyökkäili välillä hyväksyvästi. Sitten hän kaivoi pöytälaatikosta mustan muistikirjansa, johon hänellä oli tapana kirjoittaa ylös asioita, joita kyseli asiakkailtaan. Kaikki tiesivät, että Altair muisti käymänsä keskustelut äärimmäisen tarkasti ja että itse muistikirja oli oikeastaan aivan turha. Jostain syystä hän kuitenkin tapasi käyttää sitä.

"Herra Mandelbaum asuu New Jerseyssa, mutta tarkempaa osoitetta en saanut. Emerson katsoi, että se ei vielä tässä vaiheessa ole meille välttämätön tieto. Minä ymmärrän häntä hyvin, sillä hän haluaa todella suojella mainettaan. Mitä hänen vapaa-ajan viettoonsa tulee", Altair käänsi sivua mustikirjassaan:
"Hänen suosikkipaikkojaan ovat Times Squaren kupeessa sijaitseva Snowangel's, se on jonkinlainen korkeatasoinen ravintola, sekä Billy Minskys - varieteetalo. Se ei ole sopiva paikka naisille", Altair lisäsi katsoen Sorellaa. Sitten hän käänsi uuden sivun kirjastaan ja jatkoi:

"Emet Mandelbaumilla ei ole vaimoa, mutta hän on tapaillut erästä toistaiseksi tuntematonta näyttelijätärtä nimeltä Minnie Silverman. Jos minulta kysytään, niin Minnie ei ole hänen oikea nimensä, mutta sillä ei liene suurempaa merkitystä. He eivät ole kihloissa, mutta se lienee vain ajan kysymys. Minnie on kaunis nainen ja Emet on suhteellisen varakas nuori mies. Näyttelijättärelle suhde varmasti on omiaan nostamaan häntä eteenpäin uralla, tai ainakin nainen varmaan luulee niin."
Altair vaikeni ja sulki silmänsä hetkeksi. Hän mietti.
"Jos minä muistan lukeneeni oikein", hän aloitti hitaasti, yhä edelleen silmät kiinni: "Niin Minnie Silvermanilla on rooli Broadway musikaalissa 'The Glass Menagerie'. Se on se näytelmä, joka tuli ensi-iltaan tämän vuoden keväällä ja vetää väkeä kuin heinää. Veikkaan, että jos Emet Mandelbaumissa on lainkaan herrasmiehen vikaa, niin hän käy usein katsomassa mielittyään tämän esiintyessä. Ja näytöksen jälkeen kaksikko varmasti siirtyy jonnekin viettämään iltaa yhdessä. Kenties Snowangel'siin."

Hän avasi silmänsä ja alkoi hymyillä ovelasti.
"Näyttelijätär joka ei vielä ole kuuluista, on varmasti otollinen asiakas Mystiquelle. Neitoa saattaa kiinnostaa myös sulhasehdokkaansa asiat." Sitten hän katsoi Kiriniä:
"Sinä voit käydä Billy Minskyn paikassa. Siellä saattaa hyvinkin olla myös laitonta toimintaa, kuten uhkapelejä. Minun tietääkseni se ei ole kaltaistemme vaikutuksen alainen paikka, mutta siitä ei koskaan voi mennä takuuseen. Jos Emetillä on jotain ongelmia, Minskyn työntekijät saattavat hyvinkin tietää niistä. Siis naispuoliset työntekijät."
Hän laittoi muistikirjansa pois ja otti esille osoite- ja puhelinnumerokirjansa.
"Minä soitan herra Morgernsternille, hänellä voi olla meille hyödyllistä tietoa. Meille ei ole asetettu aikarajaa, mutta minä soisin, että tämä asia hoidetaan nopeasti kuntoon. Jos kokoonnumme täällä jälleen kahden yön päästä ja voitte raportoida, oletteko onnistuneet tavoittamaan Minnietä tai kuulemaan mitään hyödyllistä herra Mandelbaumista. Minä kerron, mitä saan selville poliisilta. Koitan myös tavoittaa Hetherin."

Altair nousi ja käveli Hagia Sofiaa esittävän taulun luokse. Hän nosti sen varovasti seinältä paljastaen taulun takana olevan metallisen luukun, jossa oli numerokoodi. Altair käänsi pyörää ja pian ovi aukesi. Hän säilytti kaapissa aina jonkin verran käteistä siltä varalta, että sitä tarvittiin tehtävien suorittamiseen. Altair nosti pöydälle kaksi nippua 20:n dollarin seteleitä. kummassakin nipussa näytti olevan kymmenen tai viisitoista seteliä.
"Te tarvitsette käteistä, joten ottakaa nämä. Muistakaa kertoa Jasminille, paljonko käytätte rahaa tämän tehtävän parissa, jotta hän voi kirjata ne ylös ja jotta voimme laskuttaa ne myöhemmin herra Emersonilta. Hänen tarjoamansa 15 000 dollaria on vain palkkiomme, joka ei kata kuluja."
Kuva
Avatar
kardinaali
 
Viestit: 403
Liittynyt: 19.11.2009 12:34

Re: Luku 1: Tärkeä vierailu

ViestiKirjoittaja Kronus » 30.11.2009 20:22

"Selvä homma" Kirin totesi ja otti rahanipun. "Minä käyn Minskyssä. Pidän silmät auki Mandelbaumin varalta ja katselen mitä kulisseihin kätkeytyy. Tytöiltä voisin tiedustella, mutta varovasti. Tarkoitus kai on, että Mandelbaum ei tiedä tutkimuksesta mitään. Jos tytöt kertovat minulle Mandelbaumista, niin voivat he hyvin kertoa myös hänelle minusta."

Kirin laittoi rahat povitaskuunsa ja nousi tehdäkseen lähtöä.

"Sen näytelmänkin voisi käydä katsomassa. Tiedä vaikka onnistaisi. Hra. Mandelbaum ei välttämättä paljasta Minnielleen kaikkia salaisuuksiaan, mutta kenties heitä seuraamalla jotain paljastuu. Ja ainakin saisi nähdä näytelmän toimeksiantajan piikkiin."

Kirin kääntyi Sorellan puoleen.

"Minä katson lehdestä näytösajat. Mitäs sanot, jos näytös on huomenna, mennäänkö yhdessä?"
"The generation of random numbers is too important to be left to chance."
-Robert R. Coveyou
Avatar
Kronus
 
Viestit: 278
Liittynyt: 19.11.2009 12:57

Re: Luku 1: Tärkeä vierailu

ViestiKirjoittaja Anyra » 01.12.2009 00:06

Sorella laittoi oman osuutensa rahoista käsilaukkuun ja ryhtyi vetämään käsineitä takaisin käteensä.

"Voisihan sen näytelmän käydä katsomassa," Sorella totesi osoittaen näin hyväksyvänsä Kirinin ehdotuksen. "Ja se voisi helpottaa myös näyttelijättären houkuttelemista Mystiquen asiakkaaksi. Tietäisin, miltä kyseinen neitonen näyttää. Ja näyttelijättärillähän on jonkin verran mainetta taikauskoisena ammattikuntana, joten ennustaminen ja kohtaloiden lukeminen saattaa hyvinkin olla sopiva syötti saaliimme nappaamiseen. Lisäksi olen utelias näkemään kohteemme muuallakin kuin valokuvissa."

"Hyvää illan jatkoa, herra Altair," Sorella toivotti vielä lähtiessään. "Soitatko minulle, Kirin, kun tiedät näytösten ajankohdat? Olen varmaan kotona ainakin parisen tuntia, jotta en sattumalta kaupungilla törmää asiakkaisiin, joiden istunnon peruutin tänään."
Avatar
Anyra
 
Viestit: 37
Liittynyt: 26.11.2009 16:09

Re: Luku 1: Tärkeä vierailu

ViestiKirjoittaja Kronus » 02.12.2009 12:59

"Hyvä juttu, minä soitan heti kun tiedän ajat" Kirin sanoi hymyillen.

"Ja nyt taidan tästä lähteä. Menen Minskyyn tänään, jotta voin huomenna kertoa siitä jotain. Ja tietysti teille, Altair, sitten ylihuomenna."

Kirin teki lähtöä verkkaisesti, puhuen vielä kuppilan oudoista antimista. Hän oli varma, että Altair tiesi mistä maasta kuppilanpitäjät (ja asiakkaat) olivat kotoisin ja mitä siellä juotiin. Samalla hän pohti Sorellan herkkyyttä. Kirin oli pannut merkille kuinka Sorellan oli vaikea istua aloillaan. Sorella oli maininnut joskus saavansa muiden ihmisten tuntemuksia, mitä se sitten tarkoittikaan. Kirin suunnitteli ostavansa lehden kojusta, ottavansa taksin Billy Minskyyn ja soittavansa sitten sieltä Sorellalle. Saisiko Sorella puhelimen kautta tuntemuksia? Kirin puraisi kevyesti huultaan. Hän ei tietenkään loukannut Sorellaa sanomalla mitään, mutta hänen oli kokeiltava sitä tänään. Sitten hän voisi keskittyä jutun tutkimiseen.
"The generation of random numbers is too important to be left to chance."
-Robert R. Coveyou
Avatar
Kronus
 
Viestit: 278
Liittynyt: 19.11.2009 12:57

Seuraava

Paluu Peli

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron