Tämän pelin New York 1949

Yleistä asiaa pelistä, New Yorkista vuonna 1949 sekä tärkeimmistä NPC hahmoista.

Tämän pelin New York 1949

ViestiKirjoittaja kardinaali » 23.11.2009 15:56

Ketjutan tähän linkkejä, kuvia ja kuvausta New Yorkista ja Yhdysvalloista vuonna 1949. Tässä kuitenkin alkuun jo jotain (ja muutkin saavat toki laittaa tähän tekstiä, linkkejä ja kuvia).

-Sota on ohi, mutta kylmä sota vasta aluillaan. Kommunistit ovat valtion vihollisia ja pahimman luokan rikollisia.
-New Yorkissa eri etniset ryhmät elävät suhteellisessa harmoniassa keskenään, mutta etniset kaupunginosat ovat vielä tähän aikaan hyvin 'tiukasti rajattuja'. Mustat ovat edelleen kakkosluokan kansalaisia, eikä heillä ole pääsyä esim. kaikkiin ravintoloihin.
-Naiset ovat pääasiassa vielä kotona, mutta sodan aikana töihin menneet naiset ovat hyvin todennäköisesti vieläkin töissä ja heidän myötään naisten työssäkäynti alkaa yleistyä. Konekirjoittaja on aikakauden muotiammatti naisilla;)
-New Yorkin mafiaperheet ovat voimissaan. Niitähän on viisi ja niistä suurin on Bonanno. Voidaan toki toivoa, että tässä pelissä hahmot eivät joudu napitusten mafian kanssa...

-New Yorkissa on vallassa Camarilla, mutta kaupungissa vaikuttaa myös Sabbat. Köyhemmillä alueilla Sabbat on vallitsevampi, Manhattan kuitenkin (pääasiassa) on Camarillan (ja mafian...) hallussa.
-Myös independenttejä on jonkin verran.
-Vampyyrien keskuudessa on havaittavissa samanlainen etninen rakenne kuin ihmisissäkin, eli verenimijää löytyy jos mistä taustoista.
Kuva
Avatar
kardinaali
 
Viestit: 402
Liittynyt: 19.11.2009 12:34

Re: Tämän pelin New York 1949

ViestiKirjoittaja kardinaali » 23.11.2009 17:36

New Yorkissa on ollut sotateollisuutta, mutta sodan jälkeen teollisuus on loppunut ja ihmiset alkaneet muuttaa pois. Vanhat teollisuusalueet ovat alkaneet rappeutua.

Turvallisia alueita (ts. Camarillan maata):

Manhattan (lukuunottamatta pohjoispäätä)
Brooklyn
Staten Island
New Jersey

Turvattomia alueita (Sabbat vallassa):
Bronx
Queens (vasta alkanut jäämään Sabbatin alle)

Poikkeuksia:
Harlem = Sabbatilaisten mustien vampyyrien aluetta. Camarillalaisella (tai ylipäätään valkoisella vampyyrilla, joka ei kykene 'todistamaan itseään'), ei ole asiaa tänne.
Chinatown = suhteellisen turvallinen paikka, mutta vampyyrit tietävät, että Chinatownin yössä liikkuu kummallisia hirviöitä, jotka eivät ole ainakaan vampyyreita. Alueella liikkuminen on turvallista, kunhan näitä otuksia ei ärsytä tahallaan (tai vahingossa).
Kuva
Avatar
kardinaali
 
Viestit: 402
Liittynyt: 19.11.2009 12:34

Re: Tämän pelin New York 1949

ViestiKirjoittaja kardinaali » 01.12.2009 14:34

Ajattelin, että elysiumeja voisi hiukan laittaa, vaikka hahmojen omassa päätöksessä tietysti on se, miten usein he siellä käyvät.

COLONY RESTAURANT, 667 Madison Avenue at 61st Street
-Suurin ja suosituin elysium, jossa käy kaikenikäistä porukkaa kaikista klaaneista. Elysiumkeeperinä toimii Madeleine Allbright, Toreador.

ALGONQUIN HOTEL, 59 West 44th Street
-Myöskin suosittu elysium, joka on lähes yhtä suuri ja vanha kuin Colony. Elysium käsittää koko valtavan hotellikompleksin ravintoloineen, yökerhoineen ja tietenkin vierashuoneineen. Elysiumkeeperinä on Richard McBoyn (Brujah).

CHRIST CELLA'S, 144 East 45th Street
-Nuorempien vampyyrien suosiossa oleva elysium, jossa elderit eivät juuri käy. Kaikki klaanit viihtyvät täälläkin, kunhan ikää ei ole liikaa. Keeperinä Richardin childe Esau Keaton.
Kuva
Avatar
kardinaali
 
Viestit: 402
Liittynyt: 19.11.2009 12:34


Paluu Kaupunkikuvaus, NPC:t ja muuta tietoa pelistä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron