Non Player Characters

Yleistä asiaa pelistä, New Yorkista vuonna 1949 sekä tärkeimmistä NPC hahmoista.

Non Player Characters

ViestiKirjoittaja kardinaali » 23.11.2009 16:01

(Tähän ketjutan tärkeimpiä NPC hahmoja. Pelaajat voivat ketjuttaa tähän myös hahmojensa kontaktihahmot, jos heillä kontakteja on.)

Altair
(Altairista enemmän sen omassa nurkassa)
Yksityisetsivä, joka hoitaa pääasiassa ihmisasiakkaidensa ongelmia. Vampyyrit mielummin pysyttelevät poissa Altairin (ja hänen asiakkaidensa) tieltä.
Klaaniltaan setiitti, mutta Altair ei juuri mainosta sitä. Klaaninsa kanssa hän ei tiettävästi ole tekemisissä: Altair on Camarillan jäsen ainakin siinä mielessä, että on tunnustanut prinssin ja luvannut noudattaa traditioita. Hän vaatii tätä myös liittolaisiltaan (ainakin muodollisessa mielessä.) Sabbatin jäsenten kanssa siis Altair ei halua olla missään tekemisissä.
Kuva
Avatar
kardinaali
 
Viestit: 402
Liittynyt: 19.11.2009 12:34

Re: Non Player Characters

ViestiKirjoittaja kardinaali » 23.11.2009 17:24

NYPD eli New York Police Department

"Fidelis ad Mortem"

- Perustettu 1845
- Päämaja Lower Manhattanilla

Poliisien kanssa hahmot joutuvat väkisinkin tekemisiin, koska "intressit törmäävät" varsin usein. Altairilla on ainakin kaksi tuttua kontaktihenkilöä poliisissa, joihin myös hahmot voivat ottaa yhteyttä aina halutessaan:

Albert Morgenstern, Assistant Chief
- Noin viisissäkymmenissä oleva tukevahko ja tuuheaviiksinen herra, joka lievästä ylipainosta huolimatta näyttää olevan hyvässä fyysisessä kunnossa. Albert on Altairin henkilökohtaisia tuttuja ('ystävä' olisi kenties liikaa sanottu) ja auttaa mielellään Altairia, kunhan se ei hankaloita hänen omaa asemaansa. Albert itse on suuri salapoliisiromaanien ystävä ja ihailee salaa Altairin rohkeutta ryhtyä tekemään leipätyönään jotain sellaista, johon moni ei kykenisi. Albertin järki leikkaa lähes yhtä terävästi kuin Altairinkin, mikä voi tehdä hänestä myös mahdollisesti vaarallisen liittolaisen.

Eustace O'Brien
- Eustace on 25 vuotias poliisi, joka omien sanojensa mukaan rakastaa työtään. Myös hänen isänsä ja kaksi veljeään ovat NYPD:n palkkalistoilla. Hän on pitkä, vahva ja punatukkainen, sekä kuuluista äkkipikaisesta ja kiivaasta luonteestaan. Eustacesta tekee kuitenkin hyvän liittolaisen se, että hänellä on hyvä muisti ja tarkat silmät. Vaikka Eustace itse ei pitäisi havaitsemiaan asioita tärkeänä, hän osaa kuitenkin kertoa ne tarkasti sellaiselle, joka osaa niitä kysyä. Kadulla partioidessaan Eustace näkee ja kuulee kaikenlaista, eikä hän unohda niitä. Eustacella on voimakas käsitys laista ja hän noudattaa sitä tarkasti. Tätä nuorta miestä ei kannata lahjoa.


Central Intelligence Agency ja Federal Bureau of Investigation

(CIA on vuonna 1949 vahvistanut asemiaan, mutta hahmojen elämässä tällaisilla osastoilla ei ole suurta merkitystä.) Kuitenkin valtion osastojen syvissä riveissä työskentelee Altairin kontakti.

Mr. Vickers
Hän suostuu tapaamaan vain Altairia, mutta hahmot ovat kuulleet Mr. Vickersin äänen useita kertoja puhelimessa. Hän todennäköisesti työskentelee FBI:ssa, mutta hahmot eivät voi olla siitä varmoja. Altair käyttää hänen palveluksiaan harvoin ja vaikuttaa siltä, että Mr Vickersin apuun turvaudutaan aina silloin, kun Altairin muut resurssit tuntuvat loppuneen.


Camarilla:

Andrew Babington
- New yorkin itseoikeutettu ruhtinas, joka on hallinnut kaupunkia sen alkuhämäristä asti. Aikoinaan Euroopasta tullut vanha Ventrue, joka tuntee suurta ylpeyttää uudesta mantereesta ja etenkin uuden mantereen Camarillasta. Vanhalla mantereella huhujen mukaan Babington on ollut jonkin sortin aatelismies Englannissa.

Ryan Beaton ja Sophia Lariviere
- Ryan ja Sophia hoitavat New Yorkissa sheriffin virkoja ja hahmot saattavat törmätä heihin silloin tällöin. Heiltä voi saada myös tarpeellista informaatiota ja he puolestaan joskus tulevat pyytämään tietoja Altairilta. Vaikka Altair ei puutu vampyyripoliittisiin asioihin, hän luovuttaa joitain tietojaan Ryanille ja Sophialle mikäli katsoo, että niistä voisi olla heille apua työssään.
Viimeksi muokannut kardinaali päivämäärä 01.12.2009 14:39, muokattu yhteensä 1 kerran
Kuva
Avatar
kardinaali
 
Viestit: 402
Liittynyt: 19.11.2009 12:34

Re: Non Player Characters

ViestiKirjoittaja kardinaali » 25.11.2009 12:26

Alamaailmaa:

Marlo Alberro

Marlo on kasvanut Little Italyn kaduilla, mutta hänellä ei ole tekemistä mafian kanssa - ainakaan paljon. Marlo ei ole sisilialainen, vaan puoliksi italialainen ja puoliksi jenkki, eikä siis hänellä sukunsa puolesta ole asiaa mafiaan. Hän on kutenkin oppinut kadun kasvatti ja taitava rikollinen. Marlo osaa murtautua paikkaan kuin paikkaan, eikä hän koskaan jätä jälkiä vierailustaan.


Hether

Hether on nuori nainen, joka harjoittaa Lower East Siden kaduilla naisen vanhinta ammattia. Hän ja hänen ystävänsä kuulevat asiakkalitaan kaikenlaista ja lisäksi heidän asiakkainaan käy hyvin monenkirjavaa sakkia - myös merkittäviä nimiä. Hether on Altairin vanhimpia kontakteja (ajallisesti) ja Altair on tuntenut Hetherin jo silloin, kun tämä oli ihminen. Nykyisin Hether on vampyyri, Caitiffi. Se on antanut hänelle hieman etua ammatissaan, joka on usein myös hyvin vaarallinen. Jostain syystä Hetherin ja Altairin välit ovat hyvin viileät mistä voi päätellä, että heillä on menneisyydessän jotain sellaista, mistä kukaan muu ei tiedä ja mikä ei ole erityisen miellyttävää.
Diciplines: obfuscate 1, presence 2, potence 1
Kuva
Avatar
kardinaali
 
Viestit: 402
Liittynyt: 19.11.2009 12:34


Paluu Kaupunkikuvaus, NPC:t ja muuta tietoa pelistä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron