Kuvausta hahmosta ja sen toimistosta

Jokaisella hahmolla on "oma nurkka", jonne pelaaja voi kirjoittaa hahmotarinoita ja hahmokuvauksen. Lisäksi tällä alueella pj ja pelaaja voivat pelata farppina tapahtumia, joissa muut pelaajahahmot eivät ole osallisina. Oma nurkka luodaan sitä mukaa, kun hahmoja liittyy peliin.

Kuvausta hahmosta ja sen toimistosta

ViestiKirjoittaja kardinaali » 23.11.2009 15:45

(Ei siis vielä mitään statseja...)

Toimisto sijaitsi seitsenkerroksisen tiilitalon kolmannessa kerroksessa Lower East sidella. Talossa oli pääasiassa yksityisasuntoja, mutta myös muutamia toiminnanharjoittajien tiloja, kuten muutama lakimiehen toimisto ja hammaslääkärin vastaanotto. Aula oli siisti ja tilava ja hissin vierestä lähtivät leveät, puiset portaat ylempiin kerroksiin. Kivinen lattia oli kiillotettu lähes yhtä hienoksi kuin Wall Streetin toimistojen aulat. Vaikka talo sijaitsi köyhällä alueella, sen asukkaat olivat päättäneet pitää sen hyvässä kunnossa.

Kolmannessa kerroksessa oli kaksi yksityisasuntoa sekä toimisto, jonka ovi oli muista ovista poiketen tummaa puuta ja huurrettua lasia. Oven vieressä oli musta soittokello. Itse toimisto oli pieni ja vaatimaton. Aulassa oli paksu eteismatto, naulakot sekä puhelinpöytä. Seinään oli kiinnitetty metallikyltti joka kehotti toimistoon tulijoita riisumaan kenkänsä. WC:n ja keittiösyvennyksen lisäksi aulasta pääsi kahteen huoneeseen: toiseen, jossa oli kirjahyllyjä, arkistokaappeja ja kaksi kirjoituspöytää ja joka oli varattu Altairin apulaisille sekä toiseen, jota Altair itse käytti.

Asiakkaat tiesivät tulevansa tapaamaan turkkilaita, ja Altairin työhuone oli sisustettu tämä seikka huomioon ottaen. Lattiaa peitti paksu, tumma ja villainen matto, jossa oli geometrisia kuvioita. Tummapuisissa kirjahyllyissä oli sekä vanhoja nahkakantisia kirjoja että koriste-esineitä ja lasipulloja Altairin kotimaasta. Ikkunan edessä huoneen perällä oli massiivinen mahonkikirjoituspöytä ja sen edessä kaksi nahkaista nojatuolia Altairin asiakkaita varten. Pöydän takana olevasta ikkunasta olisi avautunut näkymä viereisen tiilitalon seinään, mutta Altair piti aina puisia sälekaihtimia vedettynä sen eteen. Ikkunan vieressä oli suuri taulu, joka esitti Hagia Sofiaa laskevan auringon valossa.

Altair oli toimistollaan ilta kahdeksasta aamu viiteen ja otti asiakkaansa vastaan tuona aikana. Kukaan hänen asiakkaistaan tai liikekumppaneistaan ei ollut Altairin mukaan koskaan käynyt toimistolla sen ajan ulkopuolella ja jos he joskus kävisivät, niin Altairin mukaan he 'tietäisivät käyneensä'. Päivisin toimistolla tosin oli Jasmin, Altairin sihteeri hoitamassa paperiasioita ja vastaamassa puhelimeen. Jasmin oli 18 vuotias New Yorkissa syntynyt tyttö, jolla oli tumma iho ja joka piti aina päänsä ja kasvonsa peitettynä huivilla. Hän oli ainoa Altairin palkkalistoilla oleva työntekijä, sillä muille yhteistyökumppaneilleen ja apulaisilleen Altair maksoi tapauskohtaisesti.

Altair oli omien sanojensa mukaan muuttanut New Yorkiin vuonna 1910. Sitä ennen hän oli ollut arvostettu professori Istanbulin yliopistossa. Hän oli perustanut oman etsivätoimistonsa 1919 ja siitä asti Altairin maine kaupungissa oli levinnyt. Hän oli taitava työssään ja hänellä oli lukuisia kontakteja, joista kaikista edes hänen läheisimmät liittolaisensa eivät tienneet. Altair käytti koulutuksensa ja kokemuksensa tuomaa tietoa hyväkseen ja työskenteli pääasiassa liittolaistensa ja apureidensa kautta. Hän itse ei juuri koskaan poistunut toimistoltaan työaikana. Altair hoiti lähes kaikkia tehtäviä, joita hänen asiakkaillaan oli, mutta yhdestä ehdosta hän kuitenkin piti tiukasti kiinni: hän ei koskaan suostunut ottamaan käsittelyynsä tapausta, joka olisi saattanut olla sidoksissa vampyyrien politiikkaan. Hän otti toisia vampyyreita asiakkaikseen, mikäli he toimivat yksityishenkilöinä, mutta hän halusi pysyä kaikenlaisen politiikan ulkopuolella. Siksi Altairin asiakkaat olivat pääasiassa ihmisiä.

Hyvin vähän tiedettiin Altairin yksityiselämästä, eikä se kenellekään kuulunutkaan. Kukaan ei tiettävästi ollut koskaan käynyt hänen kotonaan. Sisustuksesta päätellen olisi tosin voinut kuvitella, että Altair asui toimistossaan. Hän oli melko pitkä, tumma mies, joka näytti olevan neljänkymmenen ja viidenkymmenen ikävuoden väliltä ja jolle oli kasvanut kunnioitettava vatsakumpu, mistä saattoi päätellä, että hän oli aikanaan ollut hyvän ruuan ystävä. Hänellä oli mustat, lyhyet hiuket ja viikset sekä hiukan partaa. Lähes aina Altair oli pukeutunut mustaan pukuun ja liiviin sekä tummanharmaaseen kauluspaitaan. Lisäksi hänellä oli mustat, pyöreät aurinkolasit joita hän käytti silloin harvoin, kun liikkui ulkona. Altairin kirjoituspöytää vasten nojasi myös hänen ulkona käyttämänsä musta kävelykeppi, jonka kultainen nuppi esitti käärmeen päätä. Hän oli kaikin puolin siisti, kunnioitettava herrasmies ja hän myös käyttäytyi sen mukaisesti.
Kuva
Avatar
kardinaali
 
Viestit: 402
Liittynyt: 19.11.2009 12:34

Paluu Altairin oma nurkka

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron