Kuvaus

"Uteliaisuus tappoi kissan, mutta minusta se teki kuolemattoman."

Kuvaus

ViestiKirjoittaja Kronus » 23.11.2009 20:02

Kirin Vayun Travis

New York on kaupunki, jossa tapahtuu koko ajan. Mafiaperheet kilpailevat suojelurahoista, poliisi etsii rikollisia, silminnäkijöitä tai kadonneita, tehtaat ja telakat sulkevat oviaan, elokuvia ja musikaaleja tuotetaan huikeilla hinnoilla. Kaupunki ei hiljene yölläkään, eikä kukaan ymmärrä miten paljon asioita jää huomaamatta. Paitsi ehkä lehtien toimittajat, jotka kilpaa juoksevat jymyjuttujen perässä.

Kaikki lukevat monia päivittäin julkaistavia lehtiä, joissa toimittajien tarinat kertovat uutisia kotimaasta, ulkomailta, sekä kaupungin elämästä. Joskus voit itsekin osua sinne missä juuri silloin tapahtuu, todistamaan uutta lukua kaupungin värikkäässä historiassa. Silloin voit yllättäen joutua toimittajien uteliaisuuden kohteeksi. Olet voinut olla osa jotakin merkittävää tapausta, päästä lähelle kuuluisaa tähteä tai pelättyä rikollista, ja hetken olet jokaisen toimittajan kaikkein halutuin haastateltava.

Silloin saatat tavata erikoisen toimittajan. Hän erottuu hieman muiden toimittajien joukosta pituutensa ja erikoisten piirteidensä tähden. Hän ei ole musta, mutta ei valkoinenkaan. Hän edustaa selvästi jotakin etnistä ryhmää, mutta mitä? Hänen piirteensä ovat jokseenkin aasialaiset, mutta hänen pituutensa ja fysiikkansa ei muistuta verraten pienikokoisia kiinalaisia. Hän on myös jotenkin hieman tummempi, tai sitten euroopalainen puolipitkä kampaus ja musta poskiparta luovat sen vaikutelman. Hänen ikänsä on kolmenkympin kieppeillä. Hän jaksaa juosta kaupungilla juttujen perässä kymmenen vuotta nuorempien kollegoidenkin kanssa. Mies näyttää siltä, kuin olisi nähnyt elämän nurjaa puolta enemmän kuin keskivertokansalainen, mutta onnistunut jotenkin päätymään aavistuksen voiton puolelle. Hän esittää kysymyksensä hymyillen, ja ne kysymykset koskevat hieman eri näkökulmaa kuin muiden toimittajien. Muutaman kysymyksen ja vastauksen jälkeen hän on saanut tarvitsemansa tiedot ja lähtee, vaikka toisilla toimittajilla on vielä omia kysymyksiään tapauksesta. Mikähän lehti hänen juttunsa mahtaa julkaista?

Mies on Kirin Vayun Travis. Hänen äitinsä on intialainen maahanmuuttaja ja isänsä oli New Yorkilainen metallimies. Kirin työskentelee nykyään virallisesti freelance-toimittajana, mutta useammin kuin myy juttujaan New Yorkin pienemmille lehdille, hän vie tietonsa suoraan Altairille. Kirinillä on ollut kirjava ura ennen lehtimiespäiviään. Hän on ollut juoksupoikana uutistoimituksille, myyjänä tavarakaupoille, portsarina ravintoloille, hitsarina telakoille, ja niin edelleen.

Kirin on ravnos-vampyyri. Kuten useilla uuden mantereen ravnoseilla, vampyyriksi tuleminen oli vähemmän suunnitelmaa kuin sattumaa, tai kenties johdatusta. Hän törmäsi sireensä tutkiessaan etnisiä juuriaan artikkelia varten. Uteliaisuus johti hänet kasvotusten ravnosin kanssa, ja uteliaisuus myös salli hänen selvitä kohtaamisesta, jopa tulla itse vampyyriksi, ja ainakin omasta mielestään vahvemmaksi. Hänen verenperintönsä ja myös äidiltä peritty usko auttoivat asiassa.
"The generation of random numbers is too important to be left to chance."
-Robert R. Coveyou
Avatar
Kronus
 
Viestit: 278
Liittynyt: 19.11.2009 12:57

Paluu Kirin Vayun Travis

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron