Sorella Scalzi

Sorellan oma nurkka

Sorella Scalzi

ViestiKirjoittaja Anyra » 26.11.2009 19:59

Sorella Scalzi aka "Madame Mystique" on selvänäkijä, meedio ja spiritististen istuntojen vetäjä. Ennen vampyyriksi tulemistaan hän oli vain taitava huijari, mutta saatuaan "todellisen selvänäkemisen lahjan" sireltään hänestä on tullut menestynyt nainen. Vain hyvin harvat luotettavat ystävät tietävät mustalaisena esiintyvän Madame Mystiquen olevan italialaiset sukujuuret omaava nuori nainen. Älykkäänä naisena Sorella olisi tahtonut opiskella, mutta vaikka perheessä olisi rahaa riittänytkin "silmäterän" kouluttamiseen, tämä ei naisena päässytkään toivomaansa yliopistoon. Totaalisen kyllästyneenä tylsään elämäänsä Sorella alkoi etsiä jännitystä ja uusia kokemuksia spiritistisistä istunnoista ja occultismista hankkien lopulta laajan tietämyksen alasta ja ryhtyen itse lopulta johtamaan istuntoja Mystiquen nimellä. Lopulta istunnot herättivät kiinnostusta myös vamppyyripiireissä, mikä lopulta johti Sorellan tekemisiin Toreadorien kanssa ja vamppyyriksi muuttumiseen.

Havaittuaan vampyyrien muodossa, että ainakin osa occultismista ja muusta taikauskosta on totta Sorella on paneutunut enemmänkin alan tutkimuksiin, mutta huomannut myös, miten paljon kaikkea kiinnostavaa tietoa istuntojen osanottajista voi saada irti. Juuri tämä taito saada ihmiset puhumaan meediolle avoimesti asioista, joita ei yleensä muille kerrota, on tehnyt Sorellasta ajoittain hyödyllisen Altairille. Minkä lisäksi keskittyminen "henkimaailman hommiin" on kehittänyt Sorellan kykyä käyttää Auspexia, mutta se on myös johtanut siihen, että monet kuolevaiset tuntevat olonsa epämukavaksi Sorellan lähettyvillä (eerie presence flaw), minkä hän yleensä onnistuu kuittaamaan pelkästään meediomaisesta käytöksestä johtuvana.

Sorellalla on tavallaan kaksi vaihtoehtoista "hahmoa": Sorella ja Mystique. Sorella pukeutuu yleensä viimeisen muodin mukaisesti, siististi ja hillitysti. Tässä asussa kukaan hänen istuntojensa asiakkaista ei edes tunnistaisi tätä tyylikästä "ladya", joka ehkä on aavistuksen kalpea aivan kuin ei olisi nähnytkään aurinkoa muutamaan vuoteen, mutta tämä vain lisää elementin hänen tyylikkyyteensä. Mystiquena asustus muistuttaa enemmän mustalaisten pukua pään peittävine silkkihuiveineen, kirjavine hameineen ja runsaine koruineen. Mystiquena Sorella myös käyttää vahvempaa ja räikeämpää meikkiä peittääkseen lievän kalmankalpeutensa ja sopiakseen paremmin rooliinsa. Sekä hankaloittaakseen asiakkaiden yrityksiä selvittää, kuka Mystique todella on.

Sorella ei ole alkujaan kotoisin New Yorkista vaan Bostonista, missä hänen isänsä omistaa useita kiinteistöjä, jotka takaavat perheelle vakaat tulot. Sorellalla on kaksi vanhempaa veljeä, jotka molemmat ovat korkeasti koulutettuja Bostonin arvostetuimmissa koululaitoksissa. Vanhemman veljen on joskus tarkoitus periä isän kiinteistöbisnes, mutta siihen on sisällytetty ehto tietystä "vuosirahaosuudesta", joka tulee maksaa kemiaa ja fysiikkaa opiskelevalle nuoremmalle veljelle ja sisarelle, jonka perhe uskoo viettävän tavallista hienostotytön elämää ajanvietteiden parissa New Yorkissa. "Vuosirahan" ansiosta Sorellan ei oikeastaan tarvitsisi työskennellä lainkaan ja tavallaan istuntojen järjestäminen onkin Sorellalle vain ajankulua, kuten Altairin tutkimuksiin osallistuminenkin, ja suurin osa rahasta meneekin uusien occultismia koskevie teosten ostamiseen. Silloin tällöin Sorella ottaa myös osaa "parhaiden perheiden" sosiaalisiin tapahtumiin, mutta niissä hän lähinnä kuuntelee juoruja ja tarinoita, joita voi myöhemmin hyödyntää istuntojen järjestämisessä esiintyäkseen uskottavasti ja pystyäkseen kertomaan asiakkailleen, mitä nämä tahtovat kuulla.
Avatar
Anyra
 
Viestit: 37
Liittynyt: 26.11.2009 16:09

Paluu Sorella Scalzi

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron