Hahmoille nimiä!

Alue pelaajien omille keskusteluille. Täällä voi kysellä pelin säännöistä tai muista peliteknisistä asioista. Keskustella voi myös kaikesta peliin liittymättömästä.

Hahmoille nimiä!

ViestiKirjoittaja Kronus » 28.03.2010 13:12

Hei pelinjohtaja!

Saataisko me NPC- hahmoille nimet? Voitais sitten pysyä kärryillä siitä, kuka on kuka ja kuka tekee mitä.

On mullakin johtaessa usein vaikeuksia keksiä satunnaisille hahmoille nimiä, mutta on se silti vähintä mitä PJ voi tehdä. Varsinkin kun on netti nenän edessä. Sieltä löytyy kyllä nimilista poikineen.

Toinen ratkaisu, jota yritän suosia kun itse johdan, on minimoida vastaan tulevat satunnaiset hahmot. Mulla on valmiiksi kirjoitettuja hahmoja, joilla on nimi ja luonne olemassa. Jos paperisen kertakohtaamisen mitenkään voi korvata valmiilla, tai jopa keskeisellä hahmolla, niin se yleensä kannattaa tehdä. Se on miellyttävämpää johtaa, mielenkiintoisepaa pelata, ja se edistää peliä usealla tavalla yhtä aikaa: juoni etenee, pelaajahahmot nivoutuvat mukaan tarinaan tiiviimmin, ja tärkeät hahmot saavat peliaikaa, eli tulevat tutuiksi.

Puhun tietysti nyt ideaalitilanteesta, eikä se aina voi toteutua. Mutta hahmojen nimeäminen on askel kohti mielenkiintoisia, muistettavia ja aidontuntuisia hahmoja. Hahmoihin kannattaa panostaa, koska ne tekevät pelistä elävän.
"The generation of random numbers is too important to be left to chance."
-Robert R. Coveyou
Avatar
Kronus
 
Viestit: 278
Liittynyt: 19.11.2009 12:57

Paluu OOC alue

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron