masentavaa

Paikka kaikelle viralliselle sekä peleihin liittymättömälle keskustelulle.

masentavaa

ViestiKirjoittaja kardinaali » 24.07.2011 14:44

Eipä ole paljon kirjoitettavaa, pistän tämän viestin vain siksi, että foorumi ei katoa jonnekkin bittiavaruuden mustaan aukkoon. Norjan uutiset pistää mieleen niin matalaksi, että ei oikein mitään positiivista saa ajateltua tai kirjoitettua.
Kuva
Avatar
kardinaali
 
Viestit: 402
Liittynyt: 19.11.2009 12:34

Re: masentavaa

ViestiKirjoittaja Kronus » 29.07.2011 10:39

Laitan viestiä ettei foorumi katoa.

Kyllä tänne foorumille elämä palaa kun syksy tulee. Näin kesällä ei tule paljon käytyä. Syskyllä taas foorumipelit alkaa vetää.
"The generation of random numbers is too important to be left to chance."
-Robert R. Coveyou
Avatar
Kronus
 
Viestit: 278
Liittynyt: 19.11.2009 12:57

Re: masentavaa

ViestiKirjoittaja Thaddeus Tripp » 02.08.2011 22:00

Aika hiljaista. Olen lähinnä ollut töissä ja viikonloput on menneet rentoutumisstressin parissa. Ropecon oli ihan ookoo, vedin lähinnä pelejä ja ehdin käydä seuraamassa kiinnostavat puheohjelmat.

Guy Windsor on tekemässä koreografiaa johonkin xbox-miekkailupeliin (mogoliad) jossa Snow Crashin kirjoittaja on tekemässä screenplayn? Toivottavasti tuottajat antavat niille suht vapaat kädet...

Mites teidän elokuunne menee?
Avatar
Thaddeus Tripp
 
Viestit: 77
Liittynyt: 17.10.2010 15:29

Re: masentavaa

ViestiKirjoittaja kardinaali » 03.08.2011 14:13

Rentoutumisstressi kuulostaa huonolta, mutta omastakin kokemuksesta tiedän, että joskus vapaa-aika voi stressata enemmän kuin itse työ (jos sitä tarkoitit...).

Meillä on ollut melko rauhallista, ollaan pelailtu kahdestaan ja naukittu virvokkeita siinä lomassa kiitettävään tahtiin ;) Äiti oli täällä kylässä siskonsa kanssa ja nyt alkavat kaveritkin saapua Joensuuhun, eli pelailemaan päästään porukassa varmaan viimeistään ensi viikolla.

Mä olen aikani kuluksi suunnitellut bileitä (Casino-teema olisi aika siisti!) ja kirjoitellut pelejä syysiltojen iloksi. Koulun alkua odottelen (ihan oikeasti!) jo aika kovasti. Sormet syyhyttää päästä opiskelemaan :lol:

Työpaikan 10v syntymäpäiviä pitäisi suunnitella muiden kanssa, mutta ei kamalasti nappaa. Tympeää kun ei oikein se porukka kiinnosta... ei ne kuitenkaan pitäisi mun bileideoista :(

Mutta eipä siis kummempaa, tännepäin saa tulla kyläilemään koska vaan! Ja mekin voitaisiin joku vloppu taas käydä Tampereella ennen kuin mun porukat palaa mökiltä (saadaan siis olla nyt rauhassa niiden kämpässä kun ne on poissa).
Kuva
Avatar
kardinaali
 
Viestit: 402
Liittynyt: 19.11.2009 12:34


Paluu Yleinen keskustelu & admin-ilmoitukset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron