Nosferatu-peli

Paikka kaikelle viralliselle sekä peleihin liittymättömälle keskustelulle.

Nosferatu-peli

ViestiKirjoittaja Kronus » 31.01.2017 10:44

Hong Kongin unohdetuissa kellareissa, viemäreissä ja väestönsuojissa pesii maanalainen seurakunta. Muille he ovat hirviöitä ja hylkiöitä, liian kammottavia sivistyneeseen seuraan ulkonäöltään tai tavoiltaan. Mutta se on merkityksetöntä, sillä he kantavat veren todellista perintöä, Maximillian Ensimmäisen salaisuuksia.

Vuosikymmeniä sitten Maximillian Ensimmäinen saapui salaa Hong Kongiin ja otti ensimmäiset opetuslapsensa paikallisten kiinalaisten joukosta. Heille hän paljasti salaisuutensa, jotka oli tuonut Euroopasta turvaan kauas itään. Opetuslapsilleen hän kertoi ennustuksensa Gehennasta, kosmisesta hävityksestä ja heräävistä muinaisista voimista jotka tuhoaisivat maanpäällisen maailman. Ja hän opetti heille synkät rituaalit joilla noiden muinaisten voimien huomio voidaan välttää ja kääntää muualle. Maximillian loi salaisen, näkymättömän yhdyskunnan, valittujen sielujen joukon, ja antoi sille taivaan avaimet. Maximillianin seuraajat säästyisivät tuholta, ja kun kaikki olisi ohi ja muinaiset poissa, he perisivät maan.

Nyt Maximillian Ensimmäinen on poissa, salaisen yhdyskunnan vihollisten surmaamana. Vihollisia on paljon. Julmat Gangrelit ovat vainonneet Maximillianin seuraajia jo pitkään, sen jälkeen kun Maximillian Toinen liittoutui kerran petollisen Tremeren kanssa, ja nyt tuo kylmä sota on kuumentunut kiehumispisteeseen, samalla kun petolliset Brujahit ovat liittyneet Gangrelien rintamaan. Myös vaaralliset aasialaiset demonit pitävät Maximillianin seuraajia tyhjien kiinalaisten perinteidensä häpäisijöinä. Maximillian Kolmas on löytänyt uusia liittolaisia Lasombrista, mutta kaikki Nosferatut eivät usko siitä seuraavan mitään hyvää. Monien mielestä vain Maximillian Ensimmäisen suojaloitsuihin voi luottaa, ja kaikki muu vain houkuttelee muinaisten huomiota ja lopullista tuhoa.

Maximillianin seuraajat ovat nyt vaarassa paljastua ja tuhoutua kokonaan. Gangrelit on voitettava, mutta miten? Maximillianin salaisuuksien täytyy säilyä, mutta onko maanpäällisten vampyyrien merkityksettömiin valtataisteluihin sotkeutuminen ainoa tapa pelastaa ne, vai varmin tapa herättää muinaisten viha?
"The generation of random numbers is too important to be left to chance."
-Robert R. Coveyou
Avatar
Kronus
 
Viestit: 278
Liittynyt: 19.11.2009 12:57

Paluu Yleinen keskustelu & admin-ilmoitukset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron