Taustaa

Taustaa

ViestiKirjoittaja Kronus » 03.03.2010 15:04

Aikoinaan Norton Smith oli lehtitoimittaja. Hän ei ollut lahjakas kirjoittaja tai muutenkaan erityisen pätevä toimittaja, mutta hän oli kunnianhimoinen ja ylimielinen. Hän ei voinut kilpailla kaipaamastaan tunnustuksesta hyvällä journalismilla, mutta kamppaili sen sijaan säälimättömällä ryöhkeydellä.

Journalistin kunniaa kovin ottein metsästäessään Norton törmäsi Sabbatiin. Pistooli kädessä ja kamera kaulassa Norton etsi väkivaltaista rikosliigaa, joka terrorisoi Chicagoa. Gangsterin piilopaikan löydettyään Norton muodosti suunnitelmansa. Hän ampuisi ensin ja jätti kysymykset myöhemmin kirjoitettavakseen. Yksi ruumis riitti hänelle, ja sille jutulle jonka hän aikoi kirjoittaa.

Norton hiipi ikkunasta sisään. Hän asetti tuolin ja pöydän oven eteen. Käsi lepäsi pöydällä ja ase kädessä, ovea kohti, rinnan korkeudelle tähdättynä. Sitten hän istui ja odotti pimeässä. Kun gangsteri palasi piilopaikalleen, Nortonin ei tarvinnut kuin vetää liipasimesta. Kuusi kertaa.

Norton palasi hikisenä ja hengästyneenä kotiinsa ja lukitsi oven huolellisesti. Sitten hän lyyhistyi eteisen lattialle. Hänen kätensä tärisivät, jalkoja pakotti, suu oli kuiva ja silmissä sykki. Silti hän pakotti kehonsa ylös ja työhön. Hän meni pimiöönsä ja ryhtyi nopeasti kehittämään filmiään. Pullot kolisivat ja lipsuivat hänen kylmissä käsissään, eikä hän nähnyt hyvin.

Norton heräsi noin puoli tuntia myöhemmin herätyskellon pärinään. Kuvat olivat valmiit! Mutta kun hän meni katsomaan kuvia, ne olivat pilalla. Mitään ei näkynyt! Ei ruumista, pelkkää epämääräistä pimeyttä.

Silloin ovelta kuului ryskettä, aivan kuin sarvikuono olisi aikeissa tulla sisään asuntoon...
"The generation of random numbers is too important to be left to chance."
-Robert R. Coveyou
Avatar
Kronus
 
Viestit: 278
Liittynyt: 19.11.2009 12:57

Paluu Norton Smith

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron