Shalerian kuningashuone

Tietoa pelimaailmasta sekä sen asukeista ja tapahtumista.

Shalerian kuningashuone

ViestiKirjoittaja Kronus » 09.01.2011 15:27

Shalerian hallitseva kuningaspari ovat kuningas Ranaltin Vesemqua III sekä kuningatar Vuenine Diadran suvusta. Ranaltin vaimoineen nousi valtaistuimelle seitsemän vuotta sitten, kun Ranaltinin vanhempi veli kuningas Ackrady Vesemqua II kuoli äkilliseen sairauteen.

Ackrady on lyhyestä hallintokaudestaan huolimatta jo nyt monien mielestä paljon ansioituneempi (ja mieluisampi) kuningas kuin nuorempi veljensä. Totta on, että Ranaltinin heikko kunto estää häntä usein suorittamasta kuninkaallisia velvollisuuksiaan. Ranaltin on aina ollut veljeksistä heikompi, ja Ackradyn poismeno oli monien mielestä hirveä kohtalon pila (ja matalammalla äänellä puhuttaessa kammottava juoni). Erityisesti se, että Ackrady ei ehtinyt tuottaa miespuolista perijää on monien valittelun aihe, nyt kun on käynyt ilmi että kuningatar Vueninen raskaus on kahdesti mennyt kesken. Tästä syytetään Ranaltinin heikkoa kuntoa, ja viimeisimpien huhujen mukaan kuninkaan vajaavuus ei edes koske pelkästään hänen fyysistä kuntoaan.
Viimeksi muokannut Kronus päivämäärä 09.01.2011 16:08, muokattu yhteensä 2 kertaa
"The generation of random numbers is too important to be left to chance."
-Robert R. Coveyou
Avatar
Kronus
 
Viestit: 278
Liittynyt: 19.11.2009 12:57

Re: Shalerian kuningashuone

ViestiKirjoittaja Kronus » 09.01.2011 16:05

Itse kuningasparin lisäksi kuningasperheeseen kuuluu vanha kuningataräiti Keleste. Keleste on Ackradyn ja Ranaltinin äiti ja Vesemquan sukua. Perheeseen kuuluu myös Ackradyn kuningatarleski Omina sekä hänen tyttärensä prinsessa Eria, joka on juuri saavuttanut naimaiän.
"The generation of random numbers is too important to be left to chance."
-Robert R. Coveyou
Avatar
Kronus
 
Viestit: 278
Liittynyt: 19.11.2009 12:57


Paluu Maailma

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron