Kuvausta hahmosta

Merihaltia kuivalla maalla, Kiirionin oma nurkka

Kuvausta hahmosta

ViestiKirjoittaja kardinaali » 09.01.2011 17:03

Kiirion noin niinkuin pääpiirteittäin:

Kiirion on nuori aikuinen merihaltia, sen tarkemmin ikää erittelemättä. Kukaan muu kuin haltia ei kuitenkaan osaisi sanoa siitä mitään. Suurimman osan elämästään meressä viettäneenä hän ei kuitenkaan ole kartuttanut tietoaan maanpäällisen maailman historiasta, eikä voi esim. kertoa syntyneensä sen ja sen hallitsijan valtakauden aikana, mikä voisi iästä jotain kertoa.

Ulkomuodoltaan hän on hyvin androgyyninen, kuten kaikki haltiat. Mikään ei heti silmiinpistävästi erota häntä maanpäällisistä haltioista, sillä merihaltioilla ei ole eviä, vaikka jotkut niin voisivat kuvitellakin. Kiirionin sormissa ja varpaissa on räpylät ja hänen ihonsa on aavistuksen kelmeämpi kuin muiden haltioiden. Pitkät hiukset ovat hyvin vaaleat, lähes valkoiset, ja niissä voi havaita hienon häivähdyksen sinertävää. Kiirionin silmät ovat vaaleansiniset. Kaiken kaikkiaan hän on melko väritön otus, mikä ei ole lainkaan omituista sellaiselle, joka on elänyt meren syvyyksissä.

Kiirion viihtyy enemmän hämärässä kuin kirkkaassa valossa, koska hänen silmänsä ovat sopeutuneet paremmin meren heikkoon ja veden läpi suodattuneeseen auringonvaloon. Lisäksi, vaikka Kiirion pärjääkin suhteellisen pitkiä aikoja kuivalla maalla, hänen on välillä pulahdettava veteen hengittämään myös kidustensa kautta. Kiirionin suippojen korvien takana olevat kidukset peittyvät hiusten alle, eikä niitä helposti voi huomata.

Ammatiltaan Kiirion on samaani (hahmoluokka siis druidi) ja hänelle luonnollisin elementti on vesi. Tämä näkyy myös Kiirionin samanistisessa magiassa. Hänen eläinseuralaisensa, sellainen kun kaikilla druideilla on, on nuori krokotiili, joka sekin Kiirionin tavoin asuu mielellään vedessä, mutta tulee toimeen myös kuivalla maalla. Maalla se on kuitenkin kömpelö otus, vedessä taas nopea ja arvaamaton peto.

Kiirion pukeutuu maalla mielellään kevyisiin päällysvaatteisiin ja paksuun viittaan, joka suojaa häntä tuulelta ja auringolta ja pitää ihon kosteana pidempään. Hän ei käytä kenkiä ja vaatteissaankin hän arvostaa suuresti niiden helppoa riisuttavuutta. Kaiken kaikkiaan Kiirion haluaa kuitenkin näyttää maalla mahdollisimman normaalilta eikä mielellään halua edes korostaa olevansa haltia. Kiirion on arka maanpäällisten haltioiden seurassa, koska merihaltioita ei haltioiden keskuudessa yleisesti pidetä yhtä sivistyneinä ja älykkäinä kuin muita. Hän kokee syvää alemmuudentuntoa maanpäällisten serkkujensa seurassa.
Kuva
Avatar
kardinaali
 
Viestit: 402
Liittynyt: 19.11.2009 12:34

Paluu Kiirion ja Kroko

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron