Pilosella Prunella Vulgaris sekä ystävänsä Herpsukka

Puolituinen ja mungo, Pilosellan oma nurkka

Pilosella Prunella Vulgaris sekä ystävänsä Herpsukka

ViestiKirjoittaja MagusMamurra » 19.01.2011 12:30

Pilosella Prunella Vulgaris on puolituinen. Paljaista töppöjaloista paksuun keltaiseen hiuskuontaloon asti koko Pilosella tyttönen on taattua huoletonta puolituista.
Pilosella on maagi,vasta opiskelunsa lopettanut. Opiskelu on itse asiassa mahtipontinen ilmaus sille toiminnalle miten puolituiset siirtävät tietonsa ja taitonsa eteenpäin. Pilosella syntyi noin 30 vuotta sitten jossain tienvarren leirissä(äiti Pulsatilla ei pysynyt lasten syntymäpäivissä ja paikoissa mukana). Puolituislapsien kyvyt ja lahjakkuudet alkavat näkyä siinä 18 vuoden iässä,jolloin he saavat opettajan. Opettaja on yleensä myös puolituinen ja hän on vahvin lähialueen puolituisista sillä ammattialalla mille lapsi osoittaa lahjakkuutta.Puolituiset suhtautuvat luonteelleen yllättävän vakavasti tähän opetustehtävään ja niinpä Pulsatillakin sai tyttärensä erityisen taitavalle maagille oppiin. Udus Potus oli pätevin maagi miesmuistiin puolituisten keskuudessa ja Pilosella lupaava oppilas. Uduksella oli vain yksi heikkous ,Humulus lupulus kasvien tuotosten vetovoima oli saanut pysyvän otteen Uduksesta. Oluutta kului tuopeittain, ja vaikka puolituiset ovat tunnetusti joviaalia joukkoa,oli Pilosella päättänyt tänä keväänä lähteä omille teilleen etsimään lisäoppia kentältä. Kentällä Pilosella tarkoittaa maailmaa puolituisyhteisöjen ulkopuolella. Kentälle lähtö on puolituisille itsenäistymisjulistus:tästä lähtien he ovat omillaan ja vastuussa vain itsestään.
Pilosella on tyypillinen puolituinen joka ei kanna huolta huomisesta. Voimakas usko omiin kykyihin ja luonnon kaikkivoipaisuuteen on merkillepantavin luonteenpiirre. Luonnonvoimien käytössä Pilosella on osoittanut erityistä lahjakkuutta erilaisten haltuunotto taktiikoiden alalla. Sanokaamme että Pilosellan taskut ovat harvoin tyhjät ja hänen selkärepustaan ei mutusteltavaa puutu.
Pilosellalla on paljon ystäviä,kuten kaikilla puolituisilla omiensa joukossa,mutta rakkain ystävä on kuitenkin Herpestas.
Herpestas on hurja pistäväsilmäinen mungo ja se rakastaa Pilosellaa kiihkeästi.
Herpsu tai Herpsukka,kuten Pilosella sitä kutsuu,matkaa useimmiten Pilosellan kaulalle käpertyneenä,missä se on helppo mieltää karvakaulukseksi.
MagusMamurra
Avatar
MagusMamurra
 
Viestit: 10
Liittynyt: 30.12.2009 15:38

Paluu Pilosella Prunella Vulgaris

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron