NPC:t

NPC:t

ViestiKirjoittaja kardinaali » 21.04.2011 10:15

Ajattelin hyödyntää foorumia ja laittaa näkyviin non player hahmojen tietoja. Ainakin nimet. Näette, mikä on oikea kirjoitusasu, koska minä olen lausunut ne niin huonosti, että voi olla väärinkäsityksiä ;)

Gregory Gillian
Lasombra ja Detroitin piispa. Hän on hahmojen "esimies" joka on lähettänyt lauman Harwoodiin vakoilemaan lähimmän suuren kaupungin, Fargon, Camarillan rakennetta ja toimintaa.

Valentin Rosenberg
Ventrue antitribu ja Detroitin arkkipiispa. Hänen suuriin suunnitelmiinsa kuuluu Fargon valloitus Sabbatille.

Vaszedim
Vanha Tzimisce joka asuu metsässä lähellä Harwoodia. Hahmojen paikallinen kontakti. Hiukan eksentrinen erakko, joka on joskus nuoruudessaan ollut jopa piispana, mutta nyt on vetäytynyt melkein kaikesta toiminnasta omaan rauhaansa.

Lynn Szymanski
Fargon Camarillan ruhtinas (ruhtinatar), Toreador. Hänestä hahmot eivät juuri tiedä mitään, mutta kuuleman mukaan hän on rautainen hallitsija. Kaupungissa tosin huhutaan olevan liikakansoituksen ongelmaa, joten näyttäisi siltä, että ruhtinas ei ole täysin onnistunut pitämään alaisiaan kurissa.

Charlie Adams

Toreador, Fargon sheriffi (Camarillan siis). Hänellä tiedetään olevan yhteyksiä ihmisten lainvaljoiin myös Harwoodissa. Charlien apurina häärii nuorempi Toreador Carol Willis.

Scott Gibbons

Harwoodin sheriffi, ihminen. Rauhallisen pikkukaupungin sheriffi jolla on muutama apulainen.
Kuva
Avatar
kardinaali
 
Viestit: 402
Liittynyt: 19.11.2009 12:34

Paluu Sabbat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron