Washington Williams

Washington Williams

ViestiKirjoittaja Kronus » 10.01.2012 20:33

34:n vuoden iässä Washintonilla on kaikkea. Arvokaat tutkinnot ja diplomit, mainetta ja rahaa, vaimo ja lapsi, hieno talo ja toimisto, ura ja tulevaisuus. Mutta hänellä oli aina ollut kaikkea.

Kaikki tuli hänelle jo nuorena. Hän syntyi hyvään skotlantilaistautaiseen perheeseen ja pääsi kalliisiin kouluihin. Hän löysi jo varhain kutsumuksensa lakitieteiden muodossa, johon hänen perheensä häntä ilomielin kannusti. Hän valmistui nopeasti ja perusti hyvin pian oman toimistonsa, joka lähti oitis nousuun. Hän nai ensirakkautensa. Mitä muuta enää amerikkalaiseen unelmaan voisi mahtua?

Washingtonin onnellista ja turvallista maailmaa ei särkenyt epäonnen kohtaaminen, vaan vieläkin auvoisamman elämän. Hän sai asiakkaakseen miehen, joka oli vielä rikkaampi kuin hän itse, jonka perhe oli tälle vieläkin arvokkaampi kuin hänen omansa, ja jolla oli myös vaikutusvaltaa. Sitä miestä syytettiin murhasta.

Mies oli mafioso, ja Washingtonin avulla hän piti vapautensa. Washington kuuli syyttäjien ja todistajien lausunnot, jotka olisivat vieneet hänen asiakkaaltaan vapauden samalla ja kaiken muunkin. Washington jyräsi syytökset, koska siitä hänelle maksettiin. Se oli hänen velvollisuutensa ja kunniansa. Lopussa hän voitti jutun, mutta menetti uskonsa. Uskonsa järjestelmään, uskonsa oikeuteen.

Washinton oli lähes varma, että hänen asiakkaansa oli syyllinen, ja että hän oli työnsä tekemällä estänyt oikeuden tapahtumisen. Maailma muuttui hänen silmissään, ja hän koki itsensä tyhjäksi. Hänellä oli edelleen eteenpäin ajava kutsumuksensa, mutta se ei enää sopinut yhtä mukavasti hänen elämäänsä kuin ennen. Hän tajusi, että oli vain luullut haluavansa asioita, joita oli saavuttanut. Todellisuudessa hänen sisimpänsä janosi vain totuutta. Puhdasta, raakaa, arvojen kahleista vapaata totuutta.

Omaisuus: Iso talo, toimisto keskustassa, kallis auto

Perhe: Vaimo Elena, poika Edison

Koulutus: Yliopistotutkinto oikeustieteistä

Ikä: 34
"The generation of random numbers is too important to be left to chance."
-Robert R. Coveyou
Avatar
Kronus
 
Viestit: 278
Liittynyt: 19.11.2009 12:57

Paluu Cthulhu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron