Blood art technique

Blood art technique

ViestiKirjoittaja kardinaali » 06.03.2012 15:00

Jura, laitoin tänne sua varten tämän pathin, että voit katsoa ja tarkistella toimivuutta. Lisäilen tasoja sitä mukaa kun niitä saa laadittua.

1. Taso
Thamaturgi viiltää käteensä (tai minkä tahansa kohdan itseään, käsi nyt vaan on helpoin) haavan, josta veri tulee ulos sellaisella paineella, että se vastustajaan osuessaan kirjaimellisesti sokaisee tämän. Eli peliteknisesti kykyyn käytetään normaalia thaumaturgia-haittoa (wp, diff taian taso + 3), mutta kykyyn käytettävä veripiste syöksyy voimalla ulos haavasta. Vastustajan seuraavan kierroksen toiminnat ovat +2 vaikeampia. (Tämä tekninen puoli on suoraan ripattu protean tason 3 kyvystä, jossa multa ryöppyää vampyyria esiin kaivavan päälle).
Kuva
Avatar
kardinaali
 
Viestit: 402
Liittynyt: 19.11.2009 12:34

Re: Blood art technique

ViestiKirjoittaja Kronus » 09.03.2012 12:27

Hyvä! :)

Tuo on musta hyvä. Thaumaturgian ykköstasot on (ainakin muistini mukaan) suunnilleen yhtä hyödyllisiä/tehokkaita. Mortal Shellissä saattaa muuten olla samantyyppinen ykköstaso, mutta en muista sitä tarkkaan.

Oisko sulla nimetä muita voimia otsikkotasolla? Pelimekaniikkaa tai edes järjestystä ei tarvi tässä vielä päättää, mutta vois ideoida niitä mahdollisuuksia.

Mulle tulee mieleen:
-taideteosten henkiinherättäminen, tyyliin chimerstry tai path of conjuring tai elemental mastery
-todellisuus taulukankaana: kun Brauner piirtää merkkejä (<, >, X) jotka saa todellisemman tuhoavan olemuksen. Siitä sais jotain Platonin ideamaailmajuttua, mutta Okamin celestial brush tulee myös mieleen, joka on oikeastaan sama juttu. Kuulostaa oikeastaan samalta kuin path of conjuring, mutta musta tämän pitäisi olla pikemmin päinvastainen voima: ei luova vaan tuhoava.
-tauluun astuminen, tai mahdollisesti jonkun muun sinne laittaminen. Necromancyssa on vastaavia juttuja tuonpuoleiseen kanssa, tämä olisi varmaan korkean tason voima.
"The generation of random numbers is too important to be left to chance."
-Robert R. Coveyou
Avatar
Kronus
 
Viestit: 278
Liittynyt: 19.11.2009 12:57

Re: Blood art technique

ViestiKirjoittaja kardinaali » 08.05.2012 15:06

Lvl2:

Se varsinainen "blood art", eli verellä vahingoittaminen. Eli tosiaan inspiraationa on käytetty Braunerin "verimaalaamista" (tekee niitä merkkejä), tosin että ajattelin ettei sillä verellä varsinaisesti tarvitse maalata vaan paremminkin "viiltää".

Eli hahmo (kuten edellisessäkin) tekee itselleen haavan, josta se taikaan käytettävä 1bp tulee pihalle. Tällä kertaa tosin veri toimii kuin kauas vahinkoa tekevä puukko. Hahmo esim. "piirtää" kädellään ilmaan (tai heilauttaa kättä kuin iskisi puukolla) ja kädestä tuleva veri toimii maagisesti aseena tehden verivanaa muistuttavan viillon valittuun viholliseen. Damagen otin suoraan levinbolt-loitsun tasosta 2, eli 4 noppaa (onnistumisten määrä ei vaikuta) lethal-vahinkoa.
Kuva
Avatar
kardinaali
 
Viestit: 402
Liittynyt: 19.11.2009 12:34

Re: Blood art technique

ViestiKirjoittaja Kronus » 10.05.2012 11:19

Hyvä :)

Mikäs olis seuraava taso?
"The generation of random numbers is too important to be left to chance."
-Robert R. Coveyou
Avatar
Kronus
 
Viestit: 278
Liittynyt: 19.11.2009 12:57

Re: Blood art technique

ViestiKirjoittaja kardinaali » 16.05.2012 19:33

Mulla on vähän sellaista mielessä, että kolmostaso voisi olla "painting of the soul" - tyylinen juttu mutta sillain, että henkiin herätetyt kuvat ovat vain illuusioita, eivätkä oikeasti voi vahingoittaa ketään tai tehdä muutenkaan mitään. Vähän kun DA:n se obtenebraten taso "shadow servants".

Nelostaso voisi olla kolmostason isoveli, mutta nyt taulujen henkiin herätetyt hahmot voivat tehdä myös damagea ja siis osallistua taisteluun. Ja tehdä muitakin hommia. Tämä vaatisi sitten kahden veripisteen käyttöä ja difficulty tietysti nousee tason myötä myös.

Vitostaso voisi sitten olla se teleportaatio, eli taulujen kautta pystyy porttaamaan toiseen paikkaan.
Kuva
Avatar
kardinaali
 
Viestit: 402
Liittynyt: 19.11.2009 12:34


Paluu Sabbat II: Uskonpuhdistus

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron