Soluttautumispeli

Kaikkea peleihin liittyvää (one-shotit, kamppisideat, hahmokonseptit...)

Soluttautumispeli

ViestiKirjoittaja Kronus » 18.10.2012 18:39

Ajattelin-pajattelin tässä kertoa hahmoista jotka tehtiin uusimpaan peliin, jossa soluttaudutaan Camarillaan.

Julian Weiss, the Stakeholder

Itse tein sikarikkaan ventruen, joka on kyllästynyt klaaninsa kahlitsevaan hierarkiaan, jossa "nuoremmat kumppanit" saavat vastata resurssien tuottamisesta klaanille, kun "vanhemmat osakkaat" päättävät miten ja mihin ne käytetään. Julian on omin käsin, häikäilemättä kerännyt omaisuutensa osakkuuksilla ja johtoryhmän bonuksilla kilpailijoidensa, ystäviensä ja sukulaistensakin kustannuksella, eikä oikein arvostanut sitä, että tuli muutetuksi ventrueksi vain jotta klaani saisi käyttöönsä hänen rahansa ja kontaktinsa.

Julian punnitsi vaihtoehtojansa ja tuli siihen tulokseen, että saadakseen takaisin vapautensa, hänen pitäisi katkaista siteensä klaaniin, ja paras keino tehdä se oli liittyä Sabbatiin. Sabbatilla oli tietysti omat vaatimuksensa, mutta Julian arvioi sen silti itselleen edullisemmaksi. Sitä paitsi Sabbatin (henkilökohtaisen) voitonhimoinen mentaliteetti puhutteli häntä.

Julian on jo ansainnut jäsenyytensä Sabbatissa, mutta on toistaiseksi katsonut parhaaksi olla kertomatta siitä kaikille. Pitkät ajat poissa selittyvät niin helposti liikematkoilla.
"The generation of random numbers is too important to be left to chance."
-Robert R. Coveyou
Avatar
Kronus
 
Viestit: 278
Liittynyt: 19.11.2009 12:57

Re: Soluttautumispeli

ViestiKirjoittaja kardinaali » 18.10.2012 20:34

Tässä lyhyt esittely munkin hahmosta. Tein Toreador antitribun, koska Torret on sosiaalisia ja ajattelin klaanin toimivan ihan kivasti soluttautumispelissä.

Michael Cosby, tv evankelista

Ihmisenä karismaattinen Michael oli kotikaupunkinsa helluntaiseurakunnan saarnamies. Kun hänen lahjansa huomattiin, Michael pääsi esiintymään televisioon. Pyhän Hengen inspiroimana Michael ajoi riivaajia ulos ihmisistä ja paransi käsillä. Julkisuus toi mainetta ja nuori saarnamies pääsi matkustamaan pitkin Yhdysvaltoja julistamaan Jumalan sanaa.

Sabbatiin Michael joutui, kun Lasombrista ja Toreadoreista koostuva, julkisuuden henkilöihin erikoistunut lauma päätti lopettaa Michaelin hyvin alkaneen tv-uran. Mutta Michael selvisi tästäkin koettelemuksesta ja voitti lopulta laumansa arvostuksen ja jäsenyyden. Ja vaikka evankeliumin julistaminen ei enää tunnukaan tärkeältä, Michael ei silti kaihda julkisuutta ja esiintyy yhä vieläkin mielellään ihmisille. Lisäksi hän on löytänyt hengellisen kiduttamisen ainutlaatuisuuden ja harrastaa sitä mielellään aina kun siihen on aikaa.
Kuva
Avatar
kardinaali
 
Viestit: 403
Liittynyt: 19.11.2009 12:34

Re: Soluttautumispeli

ViestiKirjoittaja Frederica » 20.10.2012 14:40

Ajattelin laittaa nämä tiedot nyt toistaiseksi tähän samaan ketjuu, niin kaikki on yhden otsikon alla. :D

Vuosi on 2002 ja paikkana on Seattle.

Arkkipiispa Sally Thalia, Brujah at, on lähettänyt soluttautujien joukkion Seattlen Camarilla-kaupunkiin. Tämän soluttautuneen lauman tehtävänä on löytää Ben Tomas, Nosferatu, joka lähetettiin aiemmin kaupunkiin ja joka nyt näyttäisi kadonneen. Ben Tomas on arkkipiispa luottomiehiä, suosikki ja jos Seattle joskus vallataan, niin mahdollinen piispa.

Settlessa vaikuttavat voimat:
prinssi: Wilhelm Tavish, Ventrue. Kaikki mitä Sabbat Seattlen ruhtinaasta tietää, perustuu huhuihin, eikä prinssiä ole helppo päästä tapaamaan.
sheriffi: Robin Grey, Brujah. Yksi harvoista kapinasta selvinneistä Brujaheista. Sekä Seattlen ihmisten että kaltaisten sheriffi, vastaa kaupunkiin saapuvien hyväksymisestä.
apulaissheriffi: Spencer Jonas, Toreador. Toimii sekä apulaissheriffinä että armeijan värvärinä, joten hänellä on hallussaan melkoinen arsenaali.

Kapina
Reynolds, Brujahin klaanin kuumapäinen ja voimakas jäsen, päätti, että kaupunki on ollut liian kauan Toreadorien ja Ventrueiden käsissä. Hän sai puolelleen suurimman osan klaanistaan ja nousi kapinaan kaupungin ruhtinasta vastaan. Kapinan aikana kaupunkiin ilmestyi melkoinen määrä "lapiopäitä", jotka kapinan kukistamisen yhteydessä hävitettiin. Kapinasta vastuussa ollut Brujah klaani tuhottiin melkein kokonaan. Prinssin eteen tuotiin myös Nosferatujen toimesta kaksi Nosferatua, joita heidän oma klaaninsa syytti "lapiopäiden" luomisesta ja (Sabbatin) sotataktiikan kertomisesta Reynoldsille. Nosferatut teloitettiin, ja rauha palautettiin.

Klaaneista
Toreadorit ja Ventruet ovat hallitsevat ja suurimmat klaanit.
Nosferatut ovat kapinan jälkeen painuneet entistä syvemmälle viemäreihin ja vain kaupungin johto tietää klaanin koon.
Tremeret olivat ennen kapinaa pienin klaani. Suurimmalla osalla muista klaaneista on hiukan epäluuloinen asenne heitä kohtaan, koska klaani pitää niin tiukasti kiinni salaisuuksistaan.
Brujahit ovat nyt kaupungin pienin klaani, mutta sen jäljellä olevat jäsenet ovat korkeissa asemissa. Klaanin vaikutusvalta on yhä suuri, eikä jäljellä olevia jäseniä ole koskaan avoimesti syytetty kapinallisiksi.

Paikkoja:
Elysium: yökerho Miriam kaupungin ydinkeskustassa. Hyvin suosittu ja trendikäs kerho, johon ei voi vain saapastella sisään.
Sheriffin toimisto: kattohuoneisto keskustassa. Tällä hetkellä myös nuoren Brujahin turvapaikka, koska joku tuntuu haluavan hänen päänsä irti ruumiista.
Hai: nuorten camarillalaisten suosima paikka. Perinteinen jalkapallobaari, jossa voi päästä näkemään tappeluita niin televisiossa kuin ihan livenä.

Muuta huomioitavaa:
Kaupungissa on liikkeellä ilolintuja kahden viikon välein tappava sarjamurhaaja. Sheriffi Robin Grey on kieltänyt huorista ruokailemisen sekaannusten välttämiseksi, sillä poliisi yrittää saada murhaajan kiinni ennen kuin FBI sekaantuu liikaa asioihin.
Frederica
 
Viestit: 3
Liittynyt: 16.04.2011 11:59


Paluu Geneeristä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron