The Nod Commando

Kaikkea peleihin liittyvää (one-shotit, kamppisideat, hahmokonseptit...)

The Nod Commando

ViestiKirjoittaja Kronus » 14.01.2013 20:36

http://www.gehennacooperative.com on sivusto kainiittien myyteistä, varhaishistoriasta ja nodismista kiinnostuneille. Sivusto sisältää artikkeleita kainiitteihin liittyvistä uskomuksista ja myyteistä, sekä keskustelupalstat, joilla anonyymit tahot voivat vaihtaa näkemyksiään näistä aiheista. Vakiokävijät ovat siis kirjava joukko itsenimitettyjä tutkijoita, eksentrikkoja, nörttejä ja vaahtosuisia fanaatikkoja.

Sivuston vetonaulana toimii naamioitu, yllytyshullu pseudo-tutkija ja tutkimusmatkailija Nod Commando ja hänen videoblogi-shownsa. Nod Commando on videojaksoissaan testannut sellaisia aiheita kuten "Onko vampyyrilla aivosähkökäyrää?" ja "Vahingoittaako pyhä vesi vampyyria?". Nod Commando on käynyt Vatikaanissa testaamassa pyhitetyn maan ja pyhän uskon vaaroja, ja on lähdössä seuraavaksi pyhälle maalle tekemään tutkimuksiaan.

Nod Commando, siviilissä Yikael Araszlam, on puolalainen Camarillan malkavian. Hän käyttää verkossa peitenimeä turvallisuutensa tähden, sillä tietää että kainiittimyyttien ja nodismin aiheiden levittely saattaa vetää puoleensa Sabbatia ja siten on melko laitonta puuhaa Camarilan keskuudessa. Yikael on kognitiotieteiden tutkija ja kiinnostunut myyteistä ja nodin kirjan arkkityypeistä avaimina vampirismin todelliseen luonteeseen. Hän on myös skitsofreeni ja kuulee ääniä, jotka yleensä kuuluvat hänen bloginsa uskollisille seuraajille ja kannustavat häntä silloin kun tutkimukset näyttävät vaarallisilta.
"The generation of random numbers is too important to be left to chance."
-Robert R. Coveyou
Avatar
Kronus
 
Viestit: 278
Liittynyt: 19.11.2009 12:57

Paluu Geneeristä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron