Ideaa peliin, joka hyödyttäisi myös tutkimusta...

Kaikkea peleihin liittyvää (one-shotit, kamppisideat, hahmokonseptit...)

Ideaa peliin, joka hyödyttäisi myös tutkimusta...

ViestiKirjoittaja kardinaali » 09.10.2016 20:01

Tarvitsisin pelaajia kamppikseen, jota voisin hyödyntää myös tulevassa väitöstutkimuksessani. Kyse on Vampiresta, jossa peli keskittyy vahvasti Vampiren mytologian ympärille. Eli hahmot olisivat paljon tekemisissä erilaisten ennustusten ja Nodin kirjan tekstien kanssa. Aihe on meille vähän turhankin tuttu, mutta sitä voisi lähetyä sellaisesta näkökulmasta jota ei vielä olla pelattu.

Mielessäni (ja Juran kanssa keskustellen ;) ) kehittelin sellaista ideaa, jossa hahmot ovat toisessa maailmansodassa natsisaksan erikoisjoukkojen jäseniä. Hahmojen tehtävä on etsiä okkultistisia tekstejä ja muita yliluonnolliseen maailmaan viittaavia kirjoituksia. Peli tulisi sijoittumaan jonnekin Saksan itärajalle ja Unkarin ja Neuvostoliiton alueelle. Erityisen tärkeää on, että hahmoilla ei ole kosketusta muihin vampyyreihin, eivätkä he tiedä mitään vampyyrien kulttuurista. Eli hahmot ovat täysin ummikkoja mitä Camarillaan ja Sabbatiin tulee. Hahmolla on voinut olla tiiviskin suhde sireensä ennen muuttumistaan, mutta jostain syystä sire ei koskaan ole ehtinyt/pystynyt kouluttamaan hahmoa. Hahmo voi myös olla heti muuttamisen jälkeen hylätty, eikä hänellä ole mitään käsitystä siitä mikä hän on tai mitä hänelle on tehty.

Idea kehittyy vielä, mutta näin karkeasti kerrottuna olisi siis tarkoitus pelata aarteenmetsästys/okkultismipeliä vampyyrihahmoilla, jotka eivät tiedä mitään vampyyrina olemisesta. Ja natsien puolella ollaan, jossain itäisessä Euroopassa vuonna 194X.
Kuva
Avatar
kardinaali
 
Viestit: 403
Liittynyt: 19.11.2009 12:34

Paluu Geneeristä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron