Fay Bennett

Rakkautta ja anarkiaa

Fay Bennett

ViestiKirjoittaja kurotsuki » 14.06.2014 15:48

Hahmoni on entinen Gangrel Fay Bennett. Hahmolomake löytyy täältä
"There was reality and there was reality; and some things were more real than others."
- Neil Gaiman, Anansi Boys
kurotsuki
 
Viestit: 3
Liittynyt: 13.06.2014 08:52

Re: Fay Bennett

ViestiKirjoittaja kardinaali » 14.06.2014 19:58

Kiitos! Hahmon taustatarina ja kuvaus eivät näy lomakkeessa, koska se näyttää vain yhden rivin... Voisitko kirjoittaa tänne ne auki, että tiedetään vähän enemmän hahmosta :)

Sen verran meille heräsi mietteitä statsien ja iän perusteella, että ainakin meidän hahmoille tuo toimisi mentorina matkustelussa. Me kun ajateltiin tehdä sellaiset 2v vampyyrit jotka eivät ikinä vampyyreina ole poistuneet (embrace)kotikaupungistaan. Eli tuohan voisi olla sellainen "kokoajahahmo" joka pystyy vähän pitämään huolta muista.
Kuva
Avatar
kardinaali
 
Viestit: 403
Liittynyt: 19.11.2009 12:34

Re: Fay Bennett

ViestiKirjoittaja kurotsuki » 14.06.2014 20:12

Aha, eli lomake ei antamillani oikeuksilla suvaitse näyttää tekstiä. Grrrr... (Itse asiassa se ei näköjään rullaa enää ollenkaan, aikunkiva).

Mutta taustatarina:
Fay kasvoi Kentyckyssa maatilalla, mutta karkasi kotoaan 16-vuotiaana kyllästyttyään jatkuvaan työntekoon ja vanhempiensa juopotteluun. Hän harhaili vuoden verran Columbuksen ympäristössä, kunnes alueella majaileva Gangrel-klaani muutti hänet. Fay vietti kymmenkunta vuotta klaanissa, muttei tahtonut alistua klaanin hierarkiaan, vaan pakeni ja ryhtyi viettämään kiertolaiselämää. Hänen sirensä ei moisesta petoksesta ymmärrettävästi ilahtunut, joten Chicagoon päästyään Fay hakeutui anarkkiryhmään päämääränään länsirannikko. Fayn hajuaisti on epätavallisen herkkä (clan weaknessin seuraus) eikä hän saalista lapsia.

Kuvaus:
Fay on melko perusamerikkalaisen näköinen, mutta hänen silmänsä ovat epätavallisen vihreät (clan weaknessin seuraus). Pukeutuu useimmiten farkkuhaalareihin ja ruutupaitaan, mikä saa hänet helposti vaikuttamaan vielä ikäistään nuoremmalta. Fay vaikuttaa usein suoraviivaiselta ja jopa töykeältä, mutta se johtuu pitkälti nuoruuden kärsimättömyydestä.

Lisään tänne ja hahmolomakkeeseen tiedot kontakteista ja liittolaisista jahka saan ne keksittyä. Minun hahmoni voisi hyvinkin olla porukan kasaaja, koska vaikka se on pärjännyt omillaankin, tilanne pohjoisessa on sen verran kuumottava, että hahmo haluaa liikkua ennemmin isomman porukan "suojassa" kuin yksin.
"There was reality and there was reality; and some things were more real than others."
- Neil Gaiman, Anansi Boys
kurotsuki
 
Viestit: 3
Liittynyt: 13.06.2014 08:52


Paluu Route 66, -67

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron