Flint McLean, Daddy Apple Delight

Rakkautta ja anarkiaa

Flint McLean, Daddy Apple Delight

ViestiKirjoittaja kardinaali » 14.06.2014 21:21

Flint syntyi kaivosalalla rikastuneeseen McLeanin miljardöörisukuun viattomana aikana vuonna 1910. Hän kasvoi vaurauden ympäröimänä ja oppi jo pienestä pitäen amerikkalaisen ihanteen ja perusarvot. Suvun tarina oli menestyksekäs ryysyistä rikkauteen -kertomus ja Flintille painotettiin, että kaikki oli mahdollista jos vain päätti onnistua ja teki ahkerasti töitä. Flint ei halunnut tuottaa pettymystä isoisälleen, joka oli lähtenyt Skotlannista vailla pennin penniä uuteen maailmaan ja kerännyt miljoonansa yhden vuosikymmenen aikana. Siksi hän jo pienestä pojasta lähtien osallistui suvun liiketoimintaan kykyjensä mukaan.

Flint ehti nähdä Suuren Sodan, pörssiromahduksen (joka ei kuitenkaan horjuttanut kaivosalaa kovinkaan paljoa), Al Caponen vallan suvulle tärkeässä Chicagossa ja kieltolain, ennen kuin varttui miehen ikään. Tosin kieltolaki kumottiin kaksi vuotta sen jälkeen kun Flint oli täyttänyt 21, joten hän ehti käydä jonkin verran myös jännittävissä salakapakoissa.

Sitten koitti kohtalokas joulukuun 7. vuonna 1941. Flint, kuten kaikki hänen ikäisensä miehet, sai kutsun sotaväkeen. Tuolloin Flint toimi aktiivisesti isänsä apuna perheyrityksen johtoportaassa ja asui vaimonsa, nelivuotiaan esikoispoikansa Michaelin ja kaksivuotiaan tyttärensä Maryn kanssa New Yorkissa. Tietotaitonsa ja vaurautensa ansiosta Flintin palvelusaika kului sotateollisuudessa. Hän ei siis koskaan joutunut itse kokemaan sodan kauhuja, vaikka veteraani olikin. Sodan jälkeen Flint jatkoi suvun maineen ja vaurauden kasvatusta. Vuonna 1946 syntyi perheen kuopus Tilda.

Vuodet vierivät Flintin tehdessä työtä ja istuessa illat liikeneuvotteluissa herrasmieskerhoilla. Hän etääntyi vaimostaan, joka oli kyllä kunnollinen nainen mutta jota Flint ei koskaan varsinaisesti ollut rakastanut, eikä hän oppinut tuntemaan lapsiaan. Michaelilta puuttui suvulle ominainen tarmo, eikä Flint voinut kouluttaa häntä tärkeään tehtävään. Vanhin tyttö Mary kasvoikin isälleen läheisimmäksi lapseksi opetellessaan kaivosalan johtoportaan saloja.

Kun vapaa 60-luku koetteli yhteiskunnan rakenteita ja arvoja Flint heräsi tajuamaan, että oli jo elämänsä ehtoopuolella. Eikä hän kokenut varsinaisesti eläneensä. Hän ei perusluonteeltaan ollut ahkera ja rahanahne puurtaja. Hän oli ollut sellainen vain sukunsa vuoksi. Iltaisin Flint muisteli konjakkilasin ääressä kaihoisasti niitä kahta nuoruutensa vuotta, jolloin hän oli käynyt salakapakoissa ja ollut huoleton. Hän kaipasi takaisin menetettyyn nuoruuteen, mutta näki kuoleman ainoana jännittävänä asiana joka häntä enää odotti.

Kuolema tulikin, mutta ei sillä tavalla kuin Flint oli odottanut. (jännittävä se silti oli). Flintin ahkertuus ja luontainen karisma eivät olleet jääneet huomaamatta McLeanin sukua seuranneelta Ventruelta. Flintin sire näki jälkeläisensä ihanteellisena jäsenenä klaaniin. Tämän mukana tulisi myös sievoinen summa vaurautta, jota ei koskaan voisi olla liikaa. Epäelämän aiheuttaman alkuhämmennyksen vallassa Flint täyttikin sirensä odotukset täydellisesti. Hän jatkoi toimintaansa perheyrityksen johtoportaassa ja teki päätöksiä sirensä vaikutuksen alaisena.

Kahden vuoden kuluttua kuolemastaan Flint kuitenki uskalsi ajatella omilla aivoillaan. Hän ei ollut enää ihminen, yhteiskunnan kahleet eivät sitoneet häntä. Miksi ihmeessä hän jatkaisi merkityksetöntä vallan kasvatusta ja rahan keräämistä, mitä hän oli tehnyt koko elämänsä ajan? Hän ei halunnut hallita ihmisiä varjoista kuten muut hänen klaanilaisensa. Hän halusi vain elää, rakastaa ja olla vapaa. Hän halusi ottaa kaiken irti siitä ihmeellisestä tunteesta, ettei mikään rajoittanut häntä. Kaikki kivut ja vaivat olivat kuoleman myötä hävinneet. Ainoa rajoittava tekijä oli hänen sirensä ja klaanilaisensa, jotka tuhlasivat epäelämänsä täysin turhassa valtapelissä.

Niinpä eräänä iltana Flint jätti suuren osan yrityksen vastuista vasta 28-vuotiaalle Marylle, vaihtoi vaatteensa vapaan 60-luvun mukaisiksi, otti tukun käteistä ja shekkivihkonsa ja jätti New Yorkin taakseen kevein mielin. Hän suuntasi yöhön mieli avoimena ja seikkailuja odottaen. Koska nimi McLean saattaisi olla liian tunnettu ja koska ajan tavan mukaista oli ottaa lempinimiä, Flint tunnetaan myös Daddy Apple Delightina.
(Jos joku miettii, niin DAD on My Little Ponyn nimi ;) )

Statsit:

clan: Ventrue
generation: 11th

Attributes:
STR: 2
DEX: 2
STA:2

CHA: 4
MAN: 3
APP: 3

PER: 2
INT: 3
WITS: 3

Abilities:
Athletics 1 (Flint harrasti ihmisenä kuntouintia)
brawl 1
dodge 1
expression 2
intimidation 1
leadership 3

animal ken 2 (Flint harrasti myös ratsastusta)
drive 2
etiquette 2
firearms 2 (jokaisella isänmaallisella jenkillä on tähän taitoa)
melee 1
performance 2
survival 2 (kattaa lähinnä kaupungit, vampyyrina sireltä opittua)

academics 2 (vähän on pitänyt koulujakin käydä)
finance 3

Backgrounds:
resources 5
influence 2 (sukunimen tuomaa sellaista)
generation 2

Diciplines:
Fortitude 2
presence 3
protean 1

virtues:
conscience 3
self-control 4
courage 3

humanity 7
Wp 7

flaw:
no reflection (Tämän ansiosta Flint voi olla mielessään juuri niin nuori kuin tuntee olevansa! Lisäksi Flint luulee, että tämä on kaikilla vampyyreilla, ihan kuten tarinoissakin)
sire´s resentment (no luonnollisesti tälläkin...)

Ulkonäkö:
Flint on arvokkasti harmaantunut herrasmies, jonka valkoiset hiukset ovat ajeltu lyhyeksi. Hänellä on myös lyhyt, siisti parta. Iso vatsakumpu kertoo yltäkylläisestä elämästä. Aikanaan Flint pukeutui siisteihin, teetettyihin pukuihin, mutta nykyään hän käyttää mielellään ponchoa, kaapua tai lampaannahkaturkkia. Jalassaan hänellä on joko vakosamettihousut tai pitkä hame. Kankainen olkalaukku olkapäällään ja kädet hennatatuointien peitossa Flint on muodikas ainakin joissain piireissä.

Luonne:
Flint on luonnostaan karismaattinen ja presence vain lisää sitä. Aikanaan hän oli näkyvä johtaja, mutta nykyään hän haluaa mieluummin olla osa iloista seuruetta. Hän tarjoaa mielellään illan koko baariväelle ja seurustelee sujuvasti kaiken ikäisten ja -elämäntilanteessa olevien kanssa. Fint jakaa rahaa avokätisesti iloisille ihmisille, mutta ei voi sietää laiskuutta tai valittamista.
Kuva
Avatar
kardinaali
 
Viestit: 403
Liittynyt: 19.11.2009 12:34

Re: Flint McLean, Daddy Apple Delight

ViestiKirjoittaja kardinaali » 17.06.2014 09:03

Kuva


Anna minun viedä sinut ajelemaan,
paina pääsi poveen pehmeään
Radio ei toimi, on olut loppunut,
voin silti oloasi helpottaa

Ja kuule tuota laulua, v8 laulaa taas
keskiviivan rytmiä
Tämä yö kantaa pois, syliin linnunradan vie
on kohtalomme valtatie

Sano minne haluat, valintasi tee
minä ainoastaan kiertelen
Suuntana on Baton Rouge
sitten New Orleans
alla Louisianan valtatie

Ja kuule tuota laulua, v8 laulaa taas
keskiviivan rytmiä
Tämä yö kantaa pois, syliin linnunradan vie
on kohtalomme valtatie

Voit kertoa sä tarinoita eilisestäsi,
ja miksen minäkin.
Avaa sivuikkuna ja tuulta suutele
se kasvojasi hyväilee
ja pyyhkii silmäsi

Ja kuule tuota laulua, v8 laulaa taas
keskiviivan rytmiä
Tämä yö kantaa pois, syliin linnunradan vie
on kohtalomme valtatie

(Lyriikat yhdestä Viimeinen Rock -näytelmän laulusta)
Kuva
Avatar
kardinaali
 
Viestit: 403
Liittynyt: 19.11.2009 12:34


Paluu Route 66, -67

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron