John McKinley

Rakkautta ja anarkiaa

John McKinley

ViestiKirjoittaja ChristinaDeath » 15.06.2014 19:12

Hellou! Kerron tässä jonkin verran omasta hahmostani. Tarkemmat tiedot kokoan Google Docs -tiedostolle, jonka jaan teille sähköpostin kautta.

Minun hahmo on nimeltään John McKinley, ja hän on erittäin nuori vampyyri (n. 1 v) + Caitiff. Ulkonäöllisesti John näyttää noin 17-18 -vuotiaalta, ja on hoikkarakenteinen, Beatles-hiustyylin omaava nörttipoika. Lapsuudessaan hän on harrastanut mm. partiota, lukemista ja luonnon tutkiskelua, isän painostuksesta myös jonkin verran painia. Koulussa hän menestyi erinomaisesti. John kasvoi hyvin periamerikkalaisessa, kristilliset arvot omaavassa perheessä (vanhemmat, kaksi pikkusiskoa jotka ovat kaksoset, koira), jossa oli todella tiukka kasvatus.

Miten sitten Johnista tuli vampyyri? John päätti mennä salaa prom danceihin, vaikka vanhemmat olivat ankarasti kieltäneet (väitti vanhemmilleen, että menee naapurissa asuvan kaverin luo yöksi). Ilta oli yksi hänen teinivuosiensa parhaista: hän sai vihdoin elää "oikeaa nuoruutta" ja olla samanlainen kuin kaikki muut. Jossain vaiheessa iltaa hän päätti mennä ulos haukkaamaan raitista ilmaa, ja huomasi pihalla vähän matkan päässä aivan älyttömän seksikkään nuoren naisen (vähän päälle 20 v. näköinen). Nainen huomasi Johnin ja hänen tuijotuksensa, lähestyi häntä ja kuiskasi Johnin korvaan houkuttelevat sanat - toisin sanoen ehdotti hänelle, että he menisivät rauhaisaan paikkaan harrastamaan seksiä. John - pienessä humalassa ja nuoruuden innossaan - otti vastaan tarjouksen. Nainen ei ollut kuitenkaan mikään tavallinen tallaaja, vaan vampyyri, joka halusi vaan huvitella vampyyrimaiseen tapaan. Kun John hoksasi, mitä oli tapahtunut ja mitä hänelle oli tapahtunut, hän ahdistui tästä suunnattoman paljon ja pysytteli pitkiä aikoja yksinään. Kaupungin kellarit ja monet muut piilopaikat sekä vihamieliset, klaanilliset vampyyrit tulivat hänelle tutuiksi.

John käy mielensisäistä taistelua entisen itsensä ja nykyisen vampyyriminänsä kanssa: John halusi jo nuoruudessaan elää kuten muut nuoret (seurustella kauniin tytön kanssa, menettää neitsyytensä prom danceissä, kokeilla vähän alkoholia, kuunnella nuorten musiikkia ym.ym.), mutta perheessä vallinneet, vahvat ja perinteiset kristilliset arvot estivät häntä toteuttamasta itseään täysin vapaasti. Hän ei kuitenkaan koskaan kapinoinut, vanhemmat olivat sen verta tiukkoja ja hän itse oli "alistunut vanhempiensa tahdon alle" + "äidin pikkupoika-tyyppi". Vampyyrius on antanut hänelle uudenlaista vapautta, joka kylläkin ahdistaa häntä. Hän on kyllä pikkuhiljaa alkanut huomata vapauden hyvät puolet (voi esim. kuunnella suosikkibändiään Beatlesia ilman, että vanhemmat raivoavat), mutta iankaikkisen kadotuksen ahdistus painaa raskaasti takaraivossa.

John lähtee kokeilemaan omia rajojaan ja selvittämään "elämänsä" tarkoitusta Route 66-matkalle, josta hän kuuli sattumalta. John toivoo matkan kirkastavan hänen ajatuksensa ja selkiyttävän hänelle, haluaako hän elää ikuisesti vampyyrina vai onko parempi että hän tappaa itsensä.
Avatar
ChristinaDeath
 
Viestit: 7
Liittynyt: 01.11.2011 10:17

Paluu Route 66, -67

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron