Mike "Mickey" Maccabe

Rakkautta ja anarkiaa

Mike "Mickey" Maccabe

ViestiKirjoittaja Saruel » 17.06.2014 21:32

Laitetaan nyt tämä hahmolomakkeen linkki ja toivotaan parasta. https://drive.google.com/file/d/0B_6dnp ... sp=sharing

Hahmon taustasta tämän verran:

Tausta ihmisenä

- valmistui korkeakoulusta kirjanpitäjäksi ja alkoi työskennellä valtion verovirastossa etsien mahdollisia jälkiä veropetoksista.
- Veropetosten jälkiä löytyi, mutta Mike ei saanut koskaan työstää tapauksia loppuun asti, vaan ne annettiin, jollekin vanhemmalle ja ”viisaammalle” hoidettavaksi pohjatyön jälkeen.
- Eräänä päivänä Mike päätti kuitenkin ottaa yhden lupaavan tapauksen hoidettavakseen omin luvin eikä hiiskunut asiasta ylemmilleen. Tarkoituksena oli näyttää mihin nuori konttorirotta oikein kykenisi tilaisuuden saatuaan.
- Juttu alkoi paljastua hyvin huolellisesti suunnitelluksi järjestelmäksi, jonka avulla vääryydentekijät olivat jo vuosikausia lihottaneet omia laittomia omaisuuksiaan, joten Mike haistoi oikean spektaakkelin olevan syntymässä.
- Vastareaktio tuli kuitenkin yllättäen ylemmältä taholta, joka ei arvostanut hänen omatoimisuuttaan asian suhteen pennin vertaa, uhaten häntä potkuilla, jos jutun tutkinta jatkuisi.
- Reaktion myötä Mike aisti systeemin mädänneisyyden ja kuukausien tuskailujen jälkeen hän päätti palata tapauksen pariin tehdäkseen siitä julkaistavan lehtijutun.
- Omatoiminen tapauksen tutkinta ei kuitenkaan jäänyt vaille huomiota, ja eräänä iltana hän joutui ”auto-onnettomuuteen”.

Hänen vampiristisen majesteettinsa palveluksessa

- Autokolari ei päättänyt Miken matkaa lopullisesti, vaan hänet embreissattiin kaupungin Nosferatujen toimesta.
-”Palkkio kovasta työstä”, he sanoivat. Konttorirotasta viemärirotaksi, se tuntui huvittavan Miken sireä ”Jimmyä”, joka antoi Mikelle lempinimen Mickey, johtuen osittain hänen embreissauksessa turvonneista pottunokasta ja korvista.
- Nosferatut osoittautuivat henkilöiksi, jotka arvostivat hänen kykyjään ja työmotivaatiotaan hänen alkaessa tonkia uuden synkän maailmansa synkkiä salaisuuksia. Hän huomasi, että vampyyrien yhteiskunnassa vallitsivat samanlaiset lainalaisuudet kuin ihmisten yhteiskunnassa: valta korruptoi ja vaihtuvuus vallan kahvassa oli heikkoa.
- Nosferatut eivät kuitenkaan olleet halukkaita lähtemään muuttamaan systeemiä, sillä se ilmeisesti hyödytti myös heitä suunnattomasti. Miken tuli vain selvittää salaisuuksia, joita ylemmät voisivat sitten kaupata muille ja kasvattaa omaa valtaansa.

Anarkismin uho ja unelma

- Lopulta Mike sai tarpeekseen, pisti pensselit santaan ja liittyi anarkisteisin vannoen muuttavansa vallitsevaa järjestelmää vavisuttamalla sen nykyisiä rakenteita.
- Tavoitteena olisi kitkeä korruptio Camarillasta tavalla tai toisella.
Saruel
 
Viestit: 2
Liittynyt: 22.12.2011 12:15

Re: Mike "Mickey" Maccabe

ViestiKirjoittaja kardinaali » 18.06.2014 08:15

Lomake toimi kerrasta oikein :D
Kuva
Avatar
kardinaali
 
Viestit: 403
Liittynyt: 19.11.2009 12:34


Paluu Route 66, -67

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron