Pelin taustoja

Sabbatpeli viktoriaanisessa Lontoossa.

Pelin taustoja

ViestiKirjoittaja kardinaali » 17.05.2015 10:32

Tervetuloa lokakuiseen Lontooseen!
Kuuluisista Whitechapelin murhista on kulunut kaksi vuotta ja murhaaja on yhä vapaalla jalalla. Scotland Yard ei ole edennyt tutkimuksissa odotetulla tavalla ja ihmisten usko poliisin toimintaan on heikentynyt. Aikaa on kuitenkin kulunut jo sen verran, että murhien kauheudet ovat alkaneet haalistua Lontoon itäosissa elävien ihmisten mielissä. Heidän elämänsä on joka tapauksessa täynnä vaaroja ja vaikeuksia.

Murhien herättämä suuri huomio aiheutti odotetusti ongelmia Lontoon vampyyreille. Camarillan sheriffi yhdessä apulaistensa kanssa liittyi poliisin näkymättömäksi avuksi selvittämään murhia. Heidän tuloksensa jäivät yhtä laihoiksi kuin poliisinkin. Yhteyttä vampyyrimaailmaan ei voitu löytää, mutta itse murhaajakin jäi löytymättä. Camarillan piirissä uskotaan kuitenkin yleisesti, että vampyyri tai vampyyrit, todennäköisesti Sabbat, on murhien takana.

Sabbatin joukoissa ollaan kuitenkin yhtä tietämättömiä tapausten tekijästä kuin Camarillassa. Piispa Luciano Xhimera määräsi luotetuimman laumansa, Lambeth Houdsin, ottamaan kiinni murhaajan jonka mielivaltaisten tekojen vuoksi niin poliisi kuin Camarillakin tunki pitkät kouransa Sabbatin alueille. Lauma, joka oli Kainin nimeen vannonut saavansa murhaajan kiinni, epäonnistui kuitenkin surkeasti. Lauma katosi tutkimustensa loppupuolella, eikä heistä ole kuultu mitään lähes kahteen vuoteen. Ei ennen kohtalokasta perjantai-iltaa vuonna 1890.

Lokakuun 13. päivän iltana työmies James Bell löytää kauhukseen alastoman, julmasti silvotun naisen ruumiin Mile Endilla sijaitsevan varastorakennuksen läheltä. Samaan aikaan huuhtoutuu Lime Housen viemäreistä ylös mutainen, seivästetty ja raa'asti viilelty mies jonka paikallinen ooppimuluolan pitäjä tunnistaa entiseksi vakiokävijäkseen, "Brunoksi". Bruno on myös kadonneen Lambeth Hounds lauman ductus. Tieto ruumiin löytymisestä kantautuu Sabbatin korviin, mutta aurinko ehtii ottaa Brunon ennen kuin ruumista saadaan siirrettyä turvaan.

Ruumiiden, erityisesti silvotun naisen, löytyminen nostaa jälleen asukkaiden mieliin Whitechapelin murhaajan. Poliisi, Camarilla ja Whitechapel Vigilantes keräävät jälleen joukkonsa ottaakseen kiinni kauhua kylvävän murhaajan. Eikä Sabbat aio jäädä tässä kilvassa häviölle. Brunon kohtalo osoittaa, että Lambeth Houds oli selvästi päässyt tutkimuksissaan lähemmäksi kuin kukaan muu. He saivat maksaa siitä kovan hinnan, mutta nyt on takaisinmaksun aika.
Kuva
Avatar
kardinaali
 
Viestit: 403
Liittynyt: 19.11.2009 12:34

Paluu Lontoo 1890

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron