Asuinalueita, joilla on merkitystä Sabbatille

Sabbatpeli viktoriaanisessa Lontoossa.

Asuinalueita, joilla on merkitystä Sabbatille

ViestiKirjoittaja kardinaali » 17.05.2015 20:20

Mile End
Alue on Whitechapelin itäinen osa ja katu (Mile End) on itseasiassa Whitechapel street. Alue on köyhää ja rikollisuus korkeaa. Työttömiä on paljon ja prostituutio on yleistä. Whitechapel kuuluu camarillalaisen Lord Faginin alueeseen, mutta Mile End on vahvasti Sabbatin hallussa. Sabbatin temppeli sijaitsee Mile Endissa ja tekee alueesta entistä merkittävämmän tukikohdan Sabbatille. Alueen kurjat olot ja korkea rikollisuus mahdollistavat myös suoremmat ja väkivaltaisemmat saalistustavat jotka usein ovat tyypillisiä Sabbatille.

Wapping ja Poplar
Thamesin rannalla sijaitsevat satama-alueet Wapping ja Poplar ovat likaisia, kurjia, köyhiä ja kiireisiä alueita. Satamat ovat täynnä laivoja, jotka tuovat ja vievät tavaraa muualle Eurooppaan ja Yhdysvaltoihin. Laivoja lastataan ja puretaan yötä päivää ja sataman lukuisat varastorakennukset tarjoavat hetken leposijan väsyneille merimiehille. Prostituoituja on paljon, samoin halpoja yömajoja. Kaduilla myydään halpaa giniä tai kalliimpia ja eksoottisempia juomia niille, joilla on varaa maksaa. Ooppiumluolia löytyy sekatavarakauppojen takaosista. Alueella on paljon kodittomia, jotka etsivät myytäväksi kelpaavaa hylkytavaraa Thamesin rantamudasta. Taskuvarkaita on myös runsaasti sekä uskaliaampia rikollisia, jotka pyrkivät ottamaan osansa laivojen tuomasta arvokkaasta lastista.

The City ja St Giles
Camarilla vaikuttaa vahvasti Cityn alueella, mutta myös Sabbatilla on siellä vaikutusvaltaa. Monet sabbatin vampyyrit, jotka eivät koe oloaan kotoisaksi East Endin likaisilla kujilla, mutta jotka eivät Camarillan vahvan vaikutuksen vuoksi voi viettää aikaansa West Endilla, ovat ottaneet Cityn alueen omakseen. Teatterit, herrasmiesklubit ja okkultismia harjoittavat salaseurat vetävät puoleensa varakasta väkeä ja näistä paikoista myös vampyyrit voivat löytää itselleen jalansijaa. Sabbatin vampyyrien hirviömäisyys voi olla jopa kiehtovaa elämäänsä jännitystä kaipaavien rikkaiden lontoolaisten mielissä.
St Giles on köyhääkin köyhempi alue Lontoon keskustan tuntumassa. Se on myös paikka, jonne rikkaat "slummeilijat" tulevat hakemaan jännitystä. Se tarjoaa helpon saalistusalueen vampyyreille, mutta Sabbatin keskuudessa on yleisesti tiedossa, että monet camarillalaiset käyvät saalistamassa juuri St Gilesissa. Alue on siis hyvä paikka väijyä pahaa aavistamattomia camarillalaisia, jos tarve niin vaatii.

Limehouse
Tällä alueella sijaitsevat valtavat Intian laiturit, lontoon suurimmat satama-altaat. Näkymää hallitsevat monikerroksiset varastorakennukset ja suuret valtamerilaivat. Limehousen satamiin tuodaan eksoottisia tavaroita Britti-imperiumin merkittävimmistä siirtomaista kaukaa idästä. Alueella on runsaasti ooppiumluolia ja eksoottisia kauppoja. Alueelta voi löytää myös itämaiseen okkultismiin erikoistuneita liikkeitä ja klubeja.
Vampyyreille Limehouse on vaarallinen alue, eikä edes Camarillan sheriffi käy siellä. Alueella asuu runsaasti ulkomaalaisia, erityisesti kiinalaisia. Huhut kertovat, että näiden ulkomaalaisten joukossa toimii kaukaa idästä tulleita demoneita, jotka ovat vampyyrin kaltaisia mutta joilla on pelottavia ja vieraita kykyjä. Sekä Camarilla että Sabbat tuntee tarinoita kohtaamisista, joissa pahaa aavistamaton vampyyri on joutunut vierasmaalaisen hirviön uhkaamaksi aiheutettuaan hämminkiä ooppiumluolassa. Ennenkuulumatonta ei myöskään ole se, että joku olisi kadonnut ooppiumluolavierailullaan jäljettömiin. Tämän vuoksi alue ei ole suosittu saalistuspaikka, vaikka sen köyhyys ja yötä päivää jatkuva ruuhka soisikin saalistukselle oivat puitteet.
Kuva
Avatar
kardinaali
 
Viestit: 403
Liittynyt: 19.11.2009 12:34

Paluu Lontoo 1890

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron