Metatronin kyvyt

Sabbatpeli viktoriaanisessa Lontoossa.

Metatronin kyvyt

ViestiKirjoittaja kardinaali » 12.12.2016 14:19

Tässä kaksi ensimmäistä tasoa. Käytin termiä "thaumaturgia", mutta se ei oikein ole hyvä kun kyseessä ei ole sama kyky kuin Tremereillä. Nimiehdotuksia saa antaa :D

Taso 1

Celibacy

Kyky saa ihmisen vastustamaan vampyyrin puremaa yhden yön ajaksi. Käytännössä siis jos joku yrittää käydä ihmisen kimppuun, tämä voi taistella vastaan. Ihminen myös muistaa tapahtuneen ellei dominatea käytetä.
heitto +1 p verta

Crown of thorns
Uhrin otsaan muodostuu hänen oman kallonsa luista muodostunut ”orjantappurakruunu”. Piikkien työntyessä esiin uhri saa 2 pistettä vahinkoa (bashing, ei voi estää). Piikit pysyvät näkyvissä yhtä monta kierrosta kuin tekijä sai onnistumisia thaumaturgian heitossa. Piikkien ollessa näkyvissä uhrin kaikki sosiaaliset toiminnat ovat 2 astetta vaikeampia. Piikkien kadottua ne jättävät jälkeensä veriset stigmat, jotka kestävät yhtä monta päivää kuin alkuperäisessä heitossa oli onnistumisia. Tänä aikana uhrin kaikki sosiaaliset toiminnat ovat asteen vaikeampia.
heitto +1 p verta

Hauberk of blood
Kyvyn käyttäjä maalaa verellä (millä tahansa verellä) kasvoihinsa ja kehoonsa näkyvät merkit (esim. sotamaalaukset) ja jos hän onnistuu heitossa, hän saa maagisen suojan vahinkoa vastaan. Tekijä voi tehdä suojan myös toiselle. Suoja on yhtä monen pisteen arvoinen, kuin tekijä saa heitossa onnistumisia. Suojan kestävyyspisteet lasketaan näin: 1p/bashing, 1p/lethal, 5p/aggravated. Kun suojan pisteet ovat kuluneet, sen teho häviää (joskin maalaukset jäävät kunnes ne pestään pois).
heitto +2 p verta

Sinner song
Tekijä saa uhrinsa paljastamaan yhden tekemänsä valheen, rikoksen tai suunnittelemansa pahan teon jota ei kuitenkaan vielä ole ehtinyt toteuttaa. Kyky ei vaadi katsekontaktia, mutta tekijän on ääneen vaadittava (uhrin ymmärtämällä kielellä) uhria paljastamaan rikoksensa.
heitto +1 p verta

Inscription
Tekijä voi kaivertaa merkin tai lyhyen tekstin mihin tahansa pintaan pelkällä sormellaan.
heitto +1p verta

Blood scourge
Tekijä loihtii ruoskan omasta verestään. Ruoska kestää yhtä monta kierrosta kuin tekijä saa heitossa onnistumisia. Ruoskassa on yhtä monta haaraa kuin tekijällä on tasoja thaumaturgiassa. Ruoska tekee vahinkoa (str + loihtijan taso thaumaturgiassa) per haara (lethal). Ruoskalla iskiessä tulee heittää normaali melee heitto.
tekijä viiltää tai puree kämmeneensä tai ranteeseensa haavan, josta pulppuava veri muodostaa ruoskan. heitto + 1p verta.

Vitae reliquary
Tekijä voi varastoida verta mihin tahansa esineeseen, joka on hänen oman nyrkkinsä kokoinen (tai suurempi). Varastoidun veren määrä riippuu heiton onnistumisten määrästä. (1p verta/ onnistuminen). Esineestä ei päällepäin näy, että siihen olisi varastoitu mitään. Veren saa esineestä kuka tahansa, joka tietää veren olevan siinä ja koskettaa esinettä huulillaan. Riittävän korkea taso auspexia saattaa paljastaa verikätkön, mikäli auspexin käyttäjä hallitsee myös thaumaturgian.
heitto + tekijän omaa verta niin paljon kuin hän haluaa varastoida tai saa onnistumisia

Curse of Babel
Uhri ei pysty puhumaan mitään ymmärrettävää kieltä. Myöskään dominate ei tämän vuoksi toimi. Vaikutus kestää tunnin/onnistuminen tai auringonnousuun, riippuen siitä kumpi aika on lyhyempi.
heitto + 1p verta

Angel’s touch
Vampyyrin pureman haavat eivät parannu eikä niitä voi siis peittää valitulta uhrilta. Vaikutus kestää yhtä monta yötä kuin tekijä saa heitossa onnistumisia. Tekijän on koskettava uhria (hipaisukin riittää).
heitto +1p verta

Micha’s hope
Tekijä ja yksi toinen henkilö hänen lisäkseen saavat yhden kohtauksen (scenen) ajaksi yhden WP pisteen lisää, +1 lisänopan charismaan ja olla välittämättä wound penaltysta.
heitto + 1p verta, tulee koskettaa sitä, joka kyvystä myös hyötyy

Taso 2

Liar´s plague
Yhden kohtauksen (scene) ajan kyvyn uhrin suusta tulee torakka aina, kun hän valehtelee. Torakka ei ole aito, mutta sen näkevät kaikki ja se saattaa hermostuttaa ja pelottaa uhrin (self-contol tarvittaessa).
heitto + 1p verta

Bird of sin
Tekijä kutsuu esiin hohtavan linnun, jonka hän uskoo muodostuneen uhrin synneistä. Lintu voi olla millainen vain (sen koko voi esimerkiksi kasvaa uhrin suurten syntien vuoksi), mutta sen näkevät vain uhri ja tekijä. Lintu on olemassa kierroksen per onnistuminen ja se hyökkää uhrin kimppuun raadellen kynsillään ja nokallaan (hyökkäys: 10-uhrin humanity. Vahinko lethal, vahingon määrä uhrin str).
heitto + 1p verta

Damned radiance
Tekijä muuttuu joko hohtavaksi, enkelimäiseksi hahmoksi tai demoniseksi, kauhua herättäväksi olennoksi. Vampyyri on edelleen lähinnä ihmisen näköinen, mutta hänelle voi kasvaa esimerkiksi hohtavat siivet, savet, piikkejä, sorkat tai häntä. Ihmisten kanssa toimiessaan hahmo saa kolme lisänoppaa kaikkiin sosiaalisiin heittoihin ottaessaan ”hyvän” muodon ja kolme lisänoppaa pelotteluun ottaessaan ”pahan” muodon. Vampyyrien ja muiden yliluonnollisten kanssa toimiessaan hahmo saa sosiaalisiin heittoihin 1-4 lisänoppaa riippuen otetusta muodosta ja uhrin/uhrien tiedoista ja humanitysta. Taika kestää niin kauan kuin tekijä haluaa, kuitenkin vain yhden yön kerrallaan (eli auringon noustessa häviää).
heitto + 1p verta

Prison of denial
Uhri kirotaan yhden yön ajaksi niin, ettei kukaan kiinnitä häneen mitään huomiota. Muulle maailmalle uhria ei ole olemassa. Kukaan ei edes muista häntä. Uhrin ei tarvitse olla läsnä rituaalia tehdessä. Rituaali kumoaa myös sosiaalisten disciplinien efektit. Kuitenkin jos uhrin ja tekijän generaatiossa on merkittävä ero, taika saattaa olla tehoton.
heitto + 2p verta

Sanctity
Tekijä voi siunata yhden huoneen (tai muun suljetun tilan) niin, että siinä tilassa tietyt kyvyt ovat helpompia (tekijä siis valitsee yhden kyvyn tai disciplinen, johon siunaus toimii). Tämä helpotus pätee kehen tahansa, joka kykyä/taitoa kyseisessä tilassa käyttää. Efekti kestää niin monta tuntia, kuin tekijä saa heitossa onnistumisia + kaksi tuntia päälle. Helpotus määräytyy rituaalin tekijän thaumaturgian tason mukaan (1 lisänoppa/taso).
heitto + 1p verta. Tekijä pirskottaa huoneen verellä. Taian vaikutuksen hävittyä huoneeseen laskeutuu hento tomu.
Kuva
Avatar
kardinaali
 
Viestit: 403
Liittynyt: 19.11.2009 12:34

Re: Metatronin kyvyt

ViestiKirjoittaja kardinaali » 12.12.2016 20:50

Taso 3

Blandishment of sin


Kyky kiroaa yhden tekijän valitseman uhrin niin, että uhri saa seuraavan itseensä kohdistuneen vahingon astetta vakavampana. Toisin sanoen bashing muuttuu lethaliksi ja lethal aggravatediksi. Mikäli uhri ei saa yhtään vahinkoa sen yön aikana, jolloin kyky on aktivoitu, kyvyn vaikutus häviää. Kyky tehoaa siis vain yhteen iskuun, ei koko taisteluun. (esim. jos uhria isketään puukolla ja hän ottaisi iskusta 3 lethal vahinkoa, vahinko muuttuu kolmeksi aggravatediksi. Uhri voi yrittää vähentää vahinkoa fortitudellaan).
heitto +2p verta

Malediction of despair

Tekijä kiroaa valitsemansa uhrin niin, että yksi uhrin tekemä toiminto epäonnistuu täydellisesti (botch). Tekijän tulee nimetä toiminto uhrin kuullen. (Esim: ”Tulet lyömään seuraavan iskun ohi”, tai ”Tärkeä puheesi, jota olet valmistellut viime aikoina, tulee menemään penkin alle.”) Taika on voimassa niin kauan, kunnes tekijän nimeämä toiminto tapahtuu. Taiassa ei siis periaatteessa ole aikarajaa.
heitto + 1p verta

Blood fire

Tekijä muuttaa oman verensä polttavaksi nesteeksi, joka vahingoittaa sitä, joka käy loitsun tekijän kimppuun. Kun taian tekijää isketään aseella, haavasta syöksyy verta hyökkääjän päälle. Hyökkääjä ei voi väistää verestä tulevaa vahinkoa, mutta hän voi vähentää (soak) sitä, mikäli hänellä on fortitudea. Vahinko on aggravatedia ja veren tekemä vahinko ei ole aktiivista toimintaa, eli taian tekijä ei menetä iskussa vuoroaan. Veri tekee vahinkoa niin monen pisteen verran, kuin taian aktivoimisessa saatiin onnistumisia. Taika kestää niin monta kierrosta kuin tekijällä on pisteitä thaumaturgiassa. (Eli siis hahmo, joka on taikaa aktivoidessaan saanut neljä onnistumista ja hänen thaumaturgian tasonsa on kolme, hän pystyy vahingoittamaan hyökkääjäänsä verellään kolmen iskun jälkeen tekemällä neljä tasoa aggravated vahinkoa). Veri vahingoittaa ainoastaan sitä henkilöä, joka tekee taian aktivoijalle vahinkoa, muut näkevät ja tuntevat sen vain tavallisena verenä.
Kuva
Avatar
kardinaali
 
Viestit: 403
Liittynyt: 19.11.2009 12:34


Paluu Lontoo 1890

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron